[]

yakıyorum gemileri gidiyorum askere

şu saate kadar iyiydim de zaman yaklaştıkça bir gerginlik aldı beni. yarın sabah gidiyorum şubeye. bozduruyorum tecili. şimdi böyleysem giderken nasıl olacağım kim bilir. alışıyor mu insan? nasıldı sizin psikoloji?




 
Az önce face'de bedelli yakın diye bir paylaşım gördüm, dayanağı var mı bilmiyorum ama bi araştır derim


  • Fusha  (15.08.17 22:16:36) 
@fusha
bunca zaman bedelliyi bekledim ama olmadı. çıkmayacak gibi geliyor bana.

@vegas
aynen kısa dönem. yani istek bu ama çok düşük ihtimal yedek subaylık çıkarsa bilemem. işi bırakıyorum. tüm düzenimi bozuyorum. ailemden uzakta yaşıyorum. evimi dağıtıyorum yani. istanbula dönmem gerek askerden sonra. ama döndüğümde evim işim olmayacak. döndüğümde hemen iş bulamazsam büyük sıkıntı olacak.
  • hononu  (15.08.17 22:35:03) 
askere gittiğin günün ertesi günü öğleden sonra alışmış söyleniyor olacaksın.


  • twelfth  (15.08.17 23:40:45) 
kısa dönem askerlik büyütülecek bir şey değil bence.


  • bruceandwayne  (15.08.17 23:47:30) 
alışılmışın dışında bir konsept olduğu için bazı konularda zorlasa da keyifli bir yer ve değişik bir tecrübe bence.


  • japon askeri  (16.08.17 00:23:25) 
astsubaylığa heves etme. kısa da olsa her günü sayar oluyorsun. 5 ay 5 gün izinsiz bitirirsin inşallah. askerliği yapman kariyerin için çok iyi olacak. iş bulmak her ne kadar zor olsa da askerlik yapmış olursan daha az zor olacak.

iyi şanslar.

not:ilk haftalar neden bunu yaptığını sorgulayabilirsin, neden gönüllü tecili bozdurdum diye kafayı yiyebilrisin. en zoru acemilik, sonra bişey kalmıyor.
  • sttc  (16.08.17 00:31:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.