[]

Mac ve Spotify'la kullanmalik kalite hoparlor

selam,

sadece hoparlor alcam. oyle amplifier ile pre-amplifier ile falan hic ugrasamam. mac laptop'a baglayayim (kablolu veya kablosuz) ve spotify'dan muzigi calayim istiyorum. hepsi bu. fiyat siniri yok. yurtdisinda yasadigim icin rahatlikla bulabilirim de onerdiklerinizi. onemli olan kalitesi.

sonos play 1 veya play 3 dusundum ama stereo kalitesi nasildir bilmiyorum. sonucta tek bir cihaz.

onerebileceginiz kalite hoparlorler var mi?

not: 45% klasik, 45% jazz, 10% digerleri seklinde olacak calacagim muzikler.

tesekkurler,
gerard

 
ik multimedia iloud'un stereo seti var. o tamamdır. al arkana bakma. Basları kesmezse yanına küçük 6" bir sub alırsın ileride canavar gibi olur.


  • alperz  (15.08.17 14:57:16) 
şimdi fiyat önemsiz ama kalite en iyileri konusunda mac ile iyi çalışan 2 ürün öneririm.

birincisi harman kardon aura..macbook pro kullanıyorum ve paraya kıyıp almıştım,inanılmaz bir sesi var cok memnunum.

diğeri dinlediğim ama para vermeye kıyamadığım "vifa" markasının ürünleri.
  • mukon  (15.08.17 15:14:39) 
sonos nasildir? her yerde onu goruyorum.


  • gerard  (15.08.17 15:18:11) 
@mukon: harman kardon auro da tek hoparlor degil mi? bunlar da nasil oluyor stereo olayi?


  • gerard  (15.08.17 15:20:33) 
müthiş bir alet.
deneme şansın olursa dene mutlaka öyle al ama.

www.apple.com
  • teritori  (15.08.17 15:36:48) 
@gerard : tek ama 360 derece ses veriyor..genelde tek hoparlörler stereo verir başka özelliği olmaz.bunda 360 olunca mesela benim odada köşede duruyor,odanın neresinde olursam olayım ses netliği ses şiddeti aynı.gerçekten iyi ki almışım diyorum.

sonos u hiç denemedim.mesela @teritori bose demiş..eet bose markasını ilk 3 e yazarım ama ev sinema sistemi alacaksam veya normal pc hoparlörü olarak kullanıcaksam.sen tek hoparlör olsun macbook ile kullanıyım dediğin için bluetooth tarzı olanlara yöneldim.bulunduğun yerde best buy varsa aura yı bi dinle derim.

edit : aurada airplay var mac os cihazları için..ama alırken eski aurayı alma dikkat et,önceki versiyonunda airplay yok
  • mukon  (15.08.17 15:46:09 ~ 15:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.