[]

Duyuru Bugün Çok Dertli Değil mi ?

Özellikle ailesinden, böyle bi' sosyal akıma uğruyor esasında. Kimi zaman çok pozitif duyurular arka arkaya açılıyor, kimi zaman bi yatırım furyası dönüyor, kimi zaman manitasal problemler(hatta bunun üzerine de yazmıştım) kimi zaman herkes biryerlerini ifşa ediyor filan derken de, bugün dert tasa sahibi yaptı beni.

Acaba bu bir silsileye sebep oluyor da, başkalarının problemlerini ''kaynımda da var'' algıısyla kendi hayatımızda daha da mı hissedilir buluyoruz, yahut onun problemi aa bak bende de şöyle birşey vardıyı mı akıllara getiriyor. yoksa bunlar bağımsız şeyler mi ?

duyuru okumayı bırakıp dolaptan birşeyler çıkarttım, başkasının dertlerine kadeh kaldırıyorum. Çok zor durumdayım sanırım.

Bir de en çok üzüldüğüm şey, çözümü bizim elimizde olan şeyler değil ya da yoruma açık konular değil. Tamamiyle duyurucunun haklı olduğu bir trajedi. ''Şu şarkıyı arıyorum, dolar yükselir mi, hangi diziyi izleyeyim, üzerime bilgisayar atın'' gibi dertleri olan duyurularını özledim.

 
haklısın. ben de dertlendim. yapacak çok şeyimiz de yok. oluyor bazen böyle


  • runagain  (15.08.17 03:53:06) 
Hep dertli ki


  • Apocalypse  (15.08.17 08:36:50) 
herkes zaten yasiyor bu problemleri ama buraya yazmayi birbirimizden gorerek akil ediyoruz bence ama tabii o anda yazmiyoruzdur.

ben cok sayida dertli duyuru actim mesela (sonra cok agir geldigi icin sildim) ama hicbirini birisinde gorup o anda yazmadim. problemlerin kafamda buyudugunu anladigimda ve cevremdeki insanlardan istedigim yonlendirmeyi alamadigimda buraya yazmak aklima geldi. cunku kendi yasitinizda birsuru insan benzer seyleri yasamis olabiliyor ve bir anda iyi hissettirecek fikirler ortaya cikiyor.

kendi duyurularimda gerilere gittigim zaman 'eskiden hayat ne guzelmis ya' dedigim cok oldu.
  • my pink  (15.08.17 09:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.