[]

Ev eşyası için online alışveriş siteleri

Güvenilir olanları hangileridir?

Dekorazon, Evidea gibi siteler hakkında sözlükte olumlu yorum göremedim. Tekzen iyidir herhalde dedim ona da bayağı sövmüşler.
Teslimat ve ürün sıkıntısını yaşatmayan site önerisine ihtiyacım var.
Alınacak ürünler yatak, kanepe, dolap gibi eşyalar.

 
Bir çok ürün internette göründüğünden çok farklı geliyor , kurulumu yaptıktan Sonra anlıyorsunuz tabi , masa sallnıyor resmen ,
Bence hala en iyi yöntem , mağazalara bakıp pazarlık etmek. Veya bir bulunan ürünü nette aramak .

  • dunyatuhaf  (15.08.17 02:04:23) 
Yakında çamaşır makinesi aldık. Klasik mağazalardaki fiyatlar artık internettekilerden abartı pahalı değil gibi geldi bana. Mağazadan alma alternatifini tekrar değerlendirin bence.

Risk almak istemeyip tercih edeceğiniz sitelerin fiyatları ile büyük dükkanların fiyatları kafa kafaya gelebiliyor, hatta büyük mağazalarda kampanyalarla daha ucuza ürün bulmak da mümkün olabiliyor.
  • iron  (15.08.17 02:07:47) 
ev tipine göre değişkenlik gösteriyor bence. aile eviyse eşyalar uzuuuun yıllar kullanılacaksa gercekten görüp almak mantıklı. ama genel olarak kazık cakma modunda degilseniz, ögrenci, genç vs eviyse evidea, evmanya, dekorazon diyorum ben. hiçbir şey resimlerdeki kadar büyük değil. bazen de hatalı falan geliyor ama iade yapabiliyorsunuz. birkaç yıldır bi ton sey aldım bu üç siteden, teslimat sıkıntısı hiç yaşamadım. ürün sıkıntısı evideada yasadım bi kere.


  • turk kizi  (15.08.17 10:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.