[]

Sinirlenince Yemek Yemek?

Tanıdığım insanların çoğu sinirlenince, üzülünce yemeden içmeden kesiliyor bende tam tersi.
Az önce bir gerildim 2 dilim pasta 2 lahmacun yedim.
Deli gibi kilo vermeye çalışıyorum.
Haftalardır diyetteyim sabah akşam spordayım 10 dakikalık sinir anı bütün emeklerimi bitirdi.
Delireceğim şimdi de buna sinirlendim ama yiyecek bir şey kalmadı neyse ki.

Tatlı krizlerimi tarçınlı suyla törpüledim çok da iyi geldi ama sinir krizlerimi nasıl atlatabilirim hiç bilmiyorum.

Siz ne yapıyorsunuz? :/

Teşekkürler.

 
Sinirlenince yemek yemek ile sinirlenince lahmacun yemek arasında fark var bana göre. Lahmacun dışarıdan sipariş verilen bir yiyecek. Sipariş verene kadar ve sipariş gelene kadar bayağı bir zaman geçiyor. Bu süre boyunca fikrinizi değiştiremiyorsanız biraz kontrol probleminiz var demektir. Pasta da aynı şekilde evde varsa yenilebilecek bir yiyecek. Eğer eve böyle şeyler almazsanız böyle şeyler yemezsiniz ve diyetiniz riske girmez. Buzdolabında pasta varken aklınızın diyete odaklanması biraz zor. Diyette tatlı yememeniz gerekiyorsa markette çikolata reyonuna bile girmemeniz gerekli. Yeterince kaçmıyorsunuz zararlı besinlerden. Sinirlenme anında kan şekerinizi hafifçe yükseltecek şeyler yemeniz daha iyi. Evde çubuk kraker gibi yiyecekler bulundurabilirsiniz.


  • dissendium  (14.08.17 23:42:51) 
Söylemedim. Söylenmişti evde duruyordu.
O durumda sipariş verecek kadar sabırlı olamıyorum ki olsam zaten gelene kadar geçer gelince de koyar kenara yemem.
Karşımda duran şeylere karşı bir durum bu.
Hatta eve gelince gördüm hiç ilgimi çekmedi canım istemedi bile yoğurdumu yer yatarım dedim.
  • mutekebbir  (14.08.17 23:48:09) 
var böyle insanlar. stres benim de mideme vurur ama çok eskilerden bi sevgilim stres yaptıkça yemek yerdi.


  • Delay Fuze  (14.08.17 23:48:37) 
ben ölüm orucuna giriyorum resmen. sinirlenmem kolay kolay mide ağrılarım oluyor sinirlenince, üzülünce yemek yemiyordum ama.
bir de yazmayayım diyorum ama benim minnoş köpeğim sinirlenince hemen mama kabına koşuyor. hayvanlarda da var bu durum.

  • sanrı  (15.08.17 01:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.