[]

Ilginc otesi bir donanim sorunu

Selam duyurunun yardimsever insanlari, sorum size.

Dun bir tane HP tablet pc aldi. Bilgisayarin yaninda birisi 4 cell, digeri de 8 cell olmak uzere 2 tane batarya/pil geldi. 4 cell olani normal, 8 cell olani biraz kalinca. Simdi sorun su, 8 cell olanda bir sorun yok ta, 4 cell olani takinca klavye calismiyor lan ? bu ne sacma bir sorundur abicim ??

anlamadim nedir ne degildir. Goturcem aldigim yere, vericem ama, bu seferde laptopu alicaklar garantiye verecekler. Bu memlektte garanti proseduru nasil isler onu da bilmiyorum pek. Nedir olay, var mi bir cozum oneriniz ?

edit: aha buraya yazdik ya, 8 cell pil de gitti anasini satayim. sadece pilsiz acarsam klavye calisiyor. Galiba geri goturcez bunu. Bi de su windows 7 yi kurayimda bi bakayim. Pek umudum olmasa da bi gorelim bakalim.

 
ayıplı maldır o garantiye vermene gerek yok. iade et, yenisini iste.


  • plainwalker  (24.01.10 08:11:31) 
Aslinda haklisin ustat. Fakat soyle de bir durum var. Bu aletin normal fiyati 850 pound. ben bunu ex display item olarak 499 pound'a aldim. Bunu versem yerine yenisini o fiyata vermezler. Normal sifir olani da benim boyumu asar. Zaten 300-350 pound civari bisey alayim diye cikmistim, adam 850'den 500'e inince dayanamadim. Sifir, 1 yil garantili diye aldim. Yapilacak en mantikli sey garantiye vermek galiba. Acaba burada (ingiltere) garnti proseduru nasil isliyor. Bi bakalim bakalim.

bu arada win 7 kurulumu da bitti. bakalim aynisorun onda da olcakmi.
  • arnatuile  (24.01.10 08:17:05) 
naptın tottenham court road'dan mı aldın :)


  • plainwalker  (24.01.10 08:40:45) 
cok mu belli oluyor :) evet. micro anvica'dan aldim.


  • arnatuile  (24.01.10 08:45:03) 
geçmiş olsun :)

dolaşmayı sevdiğim ama alışverişe cesaret etmediğim bir yerdi, bizim esnaflara benziyolar :)

umarım garantide sorun çıkmaz, bence hp'yi arayıp şarlasan, yeni aldığım ürün nasıl böyle olur diye iyi olur :)
  • plainwalker  (24.01.10 10:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.