[]

Tc

www.sozcu.com.tr

Düşüncelerinizi merak ediyorum.


 
magazin haberi bu. bana göre türkiye de aynı türkiye cumhuriyeti de.


  • Delay Fuze  (14.08.17 22:07:44) 
magazin haberi +1


  • fakyoras  (14.08.17 22:20:42) 
Az önce hesaplara baktım ve cidden cumhuriyet kelimesi kaldırılmış.


  • yaren  (14.08.17 22:25:12) 
tamam yine magazin haberi.


  • Delay Fuze  (14.08.17 22:32:53) 
magazin haberi derken? ilkin asparagas gibi anladım ama öyle olmadığını hissediyorum. ne demek magazin haberi?


  • yaren  (14.08.17 22:55:28) 
Adamlar kör gözüm parmağına rejimi değiştiriyor, buna magazin haberi diyen jön yetmez ama evetçiler var ya, ahahaha. Allah iyiliğinizi versin.


  • osssy  (14.08.17 23:21:32 ~ 23:22:32) 
bir haberin magazin (dedikodu) haberi olması, onu yanlış/sahte/asparagas kılar mı??

ben ülkemizin ve halkımızın medya yoluyla yönetildiğini düşünüyorum.
  • yaren  (14.08.17 23:25:37) 
@Delay Fuze

kusura bakma ama sizin bu rahatlığınız yüzünden bugün götümüze şemsiye sokulmuş durumda. çevrendeki suriyeliler şu çok sevdiğin hükümetin marifeti olarak çevrende, mutlu musun?

hiçbir hükümet döneminde bu kadar çok orman yangını ve inşaat olmadı, farkında mısın?

daha sayılabilecek çok fazla şey var, fakat kuran'da da belirtildiği gibi, istediğim kadar ikaz edelim, istediğimiz kadar uğraşalım konuşalım bağıralım kavga edelim, sizin zihniyetleriniz kayba uğramadan, zarar etmeden asla anlamayacaksınız, bizi işitmeyeceksiniz ve olanları görmeyeceksiniz.

gerçekler senin bildiklerinden ibaret değil, bilmediğin ve başkalarının bildiği pek çok şey, hiç kimsenin dahi bilmediği nice pek çok şey var. bu kadar titizlenilmesinin bir sebebi olsa gerek diye merak edip sorgulamaktansa geyiğin dibine vurdurup eğlenmeyi tercih ediyorsunuz, şaşırmıyorum. sadece acıyorum.
  • yaren  (15.08.17 00:08:04) 
Delay Fuze, gafletin ilk başta tatlıydı ama şimdi kaka ettin bu tavrın sonund ortada konuşacak bir şey kalmadı. Hayatındaki memnuniyetsizliklerini çözmene yardımcı olacak insanlar bulabilirsin inşallah.


  • osssy  (15.08.17 00:08:14 ~ 00:08:49) 
nabza göre şerbet veriyorlar bu biraz şu kaynayan suda bekleyen kurbağa deneyine benziyor.

Su içinde duran kurbağının suyuna kaynar su dökerseniz su aniden ısınınca kurbağa hemen zıplar ama altına ateş koyup yavaş yavaş ısıtırsanız ısındığını anlamaz ve haşlanır deneyi işte.

Suyu ısıtıyorlar sürekli yakında türkiye de kalkar anadolu cumhuriyeti falan derler.
  • basond  (15.08.17 00:36:09) 
president of the little usa

ben gülüyorum artık böyle şeylere. evet dertlerinin ne olduğu malum. t ile ve c ile tek tek ve her ikisiyle problemli insanlar. kocaman bir kuyruk acıları var ve tarihin tekerrür edeceğini onlar da biliyor. yanılmıyorlar. bırakıyorum, eğlensinler biraz daha...
  • runagain  (15.08.17 00:45:47) 
osssycim herkes bi şeyden memnuniyetsiz. Umarım hepimiz buluruz. Boş tahminlerde bulunmak sana bi şey kazandırmaz.

Akp ve zihniyeti biraz da sizin gibiler yüzünden palazlanıp iktidar oldu. Benim twitterdaki tc ibaresinin kalkmasını böyle yorumlamam beni akpli yapmadığı gibi sizin benim zıttım şeklinde düşünmeniz de sizi modern, zeki, ilerici, vatansever yapmıyo.

Gaflet olabilir belki ama. Haklı olabilirsin. Salak gibi "ököpölösön sön yööö" de diyebilirdin.
  • Delay Fuze  (15.08.17 20:28:53) 
@basond, uzun zamandir gidilen ve son referandum sonrasi resmilesen yolda cumhuriyet yok, "baskanlik" var. Hatirlarsaniz oylama oncesi "baskanlik sistemi" halkta "tek adamlik" algisiyla tepki alinca ismini "cumhurbaskanligi sistemi" olarak degistirmislerdi ve bir daha baskanlik lafi duymadik. Ama bu, sistem degisikliginden vazgectikleri anlamina gelmiyor tabii ki. Bu haberdeki olay da sistem degisikligiyle paralel. Kendine resmi olarak "Turkiye Cumhurbaskani" denilmesi adimi atilmis. Yani anadolu cumhuriyeti degil federal ve muhtemelen islami bir yonetim plani soz konusu.

@Delay Fuze, istedigin gibi dusunebilirsin ama dusunceni ifade ederken karsinda hayali bir kisilik veya grup varmis gibi saldirirsan kendi kendine gelin guvey olmus olursun. Once sana yetmez ama evetci dedigimi sandin simdi de sanki akpli oldugunu soyleyecekmisim gibi cevap vermissin. Halbuki ben yetmez ama evetcilerin gafletiyle buradaki gaflet arasinda baglanti kurdum sadece. Hani o derece realiteden uzak yaziyorsun ki akpnin palazlanmasini bana da mal etmissin. Fikirlerini karsindakileri suclamadan sakince ifade et bundan sonra ki yanlisin varsa ogrenebilesin.
  • osssy  (18.08.17 16:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.