[]

hangi internet saglayici?

selam,

su anda superonline 25mbit - 75gb akk kullaniyoruz. iki ay sonra kontratimiz bitiyor. superonline 2 yil taahhut verin ayni fiyattan devam edin dedi.

turknet'in sitesinden bakiyorum. 75mbit - 150gb akk 59 lira diyor.

ttnet'e baktim 100liranin altinda paket yok

turknet'i deneyeyim mi yoksa superonline'dan daha iyi paket kopartmaya mi calisayim?

 
Taahhüt bitene kadar yenileme yapma, taahhüt bitmeden 1-2 gün önce arayıp "ben aboneligimi devam ettirmeyecegim taahhutum bitince" de. Arayıp hem daha iyi hiz/akk'li hem 1 yil taahhütlü teklif sunacaklardir, belki fiyat bile dusurebilirler. O teklif iyi gelirse devam edersin zaten gelmezse turknet.

Ben böyle yaptim iptal ettirip turknet'e gececektim son gun iptal ettirecegim dedigimde cok guzel teklif sundu dsmart ve kabul ettim. Genellikle o son teklif iyi oluyor, Türk Telekom da boyle yapmisti.
  • signore  (14.08.17 21:45:35) 
Turknet kullanıyorum çok memnunum. Sırf taahhüt vermemek ve kotasız olması yeter.


  • vassal  (14.08.17 21:57:48) 
tabii ki turknet. diğerlerinin bokunda boncuk mu var nedir... açık ara farkla daha avantajlı olan turk net işte.


  • Delay Fuze  (14.08.17 22:00:34) 
Superonline fiber icin taahhut bitiminden daha yuksek fiyat verdi birde 27 ay taahhut istiyor.bende yapmayip bekledim 134 lira gondermisler,aradim ne ayaksiniz siz diye iptal edin dedim yine normal tekliflerini sundular.bu ayda girmis oldu boylece iki faturayi 134 ten odeyip,fiberi kapatiyorum.turk net aramisti adsl akk yok,taahhut yok 59 lira ona gecis yapmayi dusunuyprum bende.evde fiber var ama son bir yildir superonline buyuk eziyete cevirdi isi,ilk baglandiginda harikaydi son bir yilda youtube da bir sarkiyi takilmadan dinleyemedim,kesintiler kopmalar.bu ayida fatura donemine girdigi icin kullaniyorum ay sonunda direk iptal tusuna basicam.


  • duptıs  (14.08.17 22:02:01) 
superonline dakı hızı hiç bir sağlayıcıda bulamazsın. fiyatını bilemem.


  • mikahakkinen  (15.08.17 09:30:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.