[]

Örgütlü Kötülük

Günümüzdeki örgütlü kötülükle kendi içinizde nasıl baş ediyorsunuz? Biraz önce ekşide "nuriye ve semihin açlığına ses ver" başlığı altında bugün yazılanları okudum. İçimi baştan sona iğrenme duygusu kapladı.

Göz göre yalan söyleniyor, dalga geçiliyor ve tamamen ahlaksızlar. Ahlaksızlıkları da sırıtıyor orada.

Hadi ülkedeki her problemi çözdük diyelim, bu ahlaksız insanları ne yapıcaz bundan sonra? Gerçekten tası tarağı toplayıp gitmek mi tek çözüm?

 
Bunlar ile baş edilemez malesef öyle biz edirneden vana samsundan adanaya kadar ahlaksız ve namussuz bir toplumuz güce tapan bu tapınmayı marifet sayan karakter yoksunu bir topluluğuz halk yada millet olmakla uzaktan yakından alakamız yok sadece nuriye ve semih olayı için demiyorum. (herkesin fikri kendine) genel olarak bu böyle şimdi kalkıp hayır biz böyle misafirperver bir milletimiz falan diyecekler olucaktır. ama hepsi hikaye 35 yaşındayım ve bu ülke adına hiç bir umudum yok artık adliyelere gelen dosyaların raporlarına baktığım zaman yaş sınırının 10 lara kadar düştüğünü oğulların gizlice annelerinin fotalarını çekip internette paylaştığını babaların kızlarını sattığını uyuşturucu ve fuhuş 10 yılda 150 kat artığını gördüğümden beri tek düşüncem bir şekilde gitmek ve bir kaç yıl içinde başaracağımı düşünüyorum.


  • denklemci  (14.08.17 16:53:46) 
O yorumların %90'ı aktroll ve onlardan etkilenen yurdum ahalisi. Baskın medya bu yönde yorumları pompaladığı için insanların gerçek bilgiye ulaşma imkanı zorlaşıyor. Bu devran döner ve böyle ellerini kollarını sallaya sallaya normal bir yargıda suç teşkil edecek söylemlerde bulunamazlar.

Hemen teslim olmamak lazım baskın cehalete.
  • one minute  (14.08.17 16:54:54) 
Bazen bunlari izliyorum. Nerede oldugumu hatirlatiyor bana:

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com


Sanirim sorunun cevabi da bu videolardan sonra cok belli. Bu insanlarin arasinda azinligiz!
  • Traveller  (14.08.17 17:00:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.