[]

Adet döneminde iliski?

Adet doneminde iliskiye giriyor musunuz? Pre. kullanildigini varsayalim.Tecrubeli baylarda yanıt verebilir.Girmiyorsaniz neden?




 
girmiyorum. canım çekmiyor öyle olunca. blowjob week.
e,28

  • ilkot  (14.08.17 15:09:33) 
Hayır. Pre kullanınca kadın çok değişik halledere giriyor duygusal olarak. Pre kullanıp yapmak yerine bir ay hiç yapmayalım ben kabul ederim. Genel olarak pis abicim işte mide lazım.


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.08.17 15:22:48) 
Hayır, asla


  • MaNOfTheYear  (14.08.17 15:34:51) 
bir kaç gün uçkuruna sahip çıkamayan adam değildir zaten. ben ilişkiye girmem. yoksa o önemde ilişki bana girer..


  • silah taciri  (14.08.17 15:42:29) 
Severek giriyorum, kadın daha ıslak ve daha azgın oluyor. Ayrıca gebelik riski de olmadığı için içine boşalabiliyorum. <3 Bu çiş ya da kaka değil, kan. Damarlarımızda dolaşan sıvı. Pis değil yani. Biraz demir kokuyor sadece, bunun dışında olumsuz bir tarafı yok. Yatağa koyu renkli bir havlu seriyorsun, o kadar. Boşaldıktan sonra da yıkayınca geçiyor.

Kadın tarafı tampon kullandığında daha iyi. İçerdeki kanın büyük kısmını tampon emdiği için ortalama 10-15 dakika süren ilişkide yeniden kanama pek olmuyor. Olursa da çok pozisyon değişikliğine gitmemekte, çık gir yapmamakta fayda var. Erkek girince boşalana kadar çıkmamalı yani. Ele falan kan bulaşıyor hâliyle.
  • yirmisantim  (14.08.17 16:37:27) 
Seviştiğim kadının kadınlığına dair fonksiyonlar beni iğrendirmez. Özellikle o dönemde sevişelim gibi bir derdim de yoktur. Ama bazı kadınlar daha istekli olabiliyorlar. Ben de hayır demem adetli diye. Duşunu alırsın akar gider kan. Bu yüzden enfeksiyon kapan bir kadınla karşılaşmadım. Tıbbi konu, yorum yapamıyorum.


  • twelfth  (14.08.17 16:41:07) 
Bu konuda biraz titizim.
Başkalarını dinlerken iğrenme durumum olmuyor normal karşılıyorum ama ben ne regl ne de ağdasız durumlarda yapamıyorum.

  • mutekebbir  (14.08.17 17:04:00) 
Twelfth haklı
Mutekebbir beden olumla nedir araştır bak. Tüm kadınları bu kurtaracak :)
Sevişilir ama kadın üste olursa daha rahat oluyor bulasma vs olmuyor yatağa. Sonrasında duş şart
  • fasulyek  (14.08.17 17:18:21) 
öyle kolay tiksinen bir tip değilim. bir kere denedim, bana bulaşan biraz kanı sorun etmedim. tekrar olsa yaparım.
oral yapmam ama, o kadar da değil.

  • filteria  (14.08.17 17:32:06) 
Girerim. Ortalığın kan olması nedeniyle o kadar özgür hareket edemediğim için süper rahat hissetmiyorum ya da normal zamandakiyle aynı sıklıkta olmayabilir ama çok da büyük sorun değil.


  • aychovsky  (14.08.17 17:37:14 ~ 17:38:45) 
İlgili dönemde cinsel isteğim daha yüksek olmasına rağmen girmiyorum. Zamanında 1 kez denedim, daha da girmem o topa.

1- pre. bile olsa pis ve kadının bu kadar mikrop almaya yatkın olduğu bir dönemde riske gerek yok.
2- çok ıslak olunduğu için zevkli değil
3- kokuyor ve bulaşıyor.

Netice ile hem güzel bir deneyim değil, hem de enfeksiyon riski var. Gerek yok.
  • lcha  (14.08.17 18:18:47 ~ 18:19:22) 
Girmem.
İki taraf için de sağlıksız

  • sagin  (14.08.17 20:14:16) 
Duşun altında sevişilebilir diye düşünüyorum. Pre olmasa da olur.


  • inawen  (14.08.17 21:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.