[]

Pronet veya başka bir alarm sistemi?

Merhaba. Evim apartmanın en üst katında olduğundan ve komşuluk ilişkileri sıfıra yakın olduğundan evime alarm sistemi kurdurmak istiyorum. İnternette Pronet hakkında olumsuz çok yoruma, bilgiye denk geldim. Buna karşılık Pronet'i önerir misiniz? Yada önerebileceğiniz başka bir güvenlik sistemi var mı?




 
ben de aynı şekilde pronet şikayetlerini okuyup kale alarm taktırdım. memnunum 3. senem şu an. daha detaylı bilgi isterseniz sorabilirsiniz.


  • pide  (14.08.17 12:50:46) 
İşlemlerini ödemelerini ben yapmadım lakin bir müddet kaldığım evde Pronet kullanılıyordu. Birkaç kez arıza benzeri durum olduğunda çağrı merkeziyle görüşmem gerekmişti ve gerçekten çok ilgili davranmışlardı.
Ben çok memnun kaldım kendi evimize taşındığımızda alarm sistemi taktıracağız ben Pronet düşünüyorum.

Not: Yorumları okumadım.
  • mutekebbir  (14.08.17 12:57:14) 
Kale'yi ben onermem. Memnun kalmadim. Onlar sizi arayana kadar hırsız evi yuklenir götürür. Defalarca tecrube ettim. Ayrica sistemlerde hep bir sikinti var. Kac kere degisime geldiler. Alarmlar durduk yere çalar butun bina gece 4 te ayaga kalkar. Tam bir sacmaliklar silsilesi. Taahhütu bozdum kurtuldum kendilerinden. Pronet aynisinin lacivert olani.


  • goodman  (14.08.17 13:12:19) 
6 Senelk bir Pronet kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım 6 senedir çok memnunum


  • bahcemaruf  (14.08.17 13:27:44) 
İş yerinde pronet var evde de 6 aydır falan Kale alarm kullanıyoruz. İkisinin de sistemi, mantığı aynı. Kale bir tık daha ucuz.
Kale'de biz yukarıdaki anlatıldığı gibi problemler yaşamadık. Pronette durduk yere çalma olmuştu. Kale'den memnunuz genel olarak.

  • peggy  (14.08.17 13:31:46) 
pronette yaşadığımız gerek sistem, gerek pronet kaynaklı tüm saçma sapanlınlar ardından 1 yıldan uzun süredir kale alarm'a geçtik ve mutluyuz. tavsiye ederim.


  • kratos  (14.08.17 14:23:58) 
eğer banka veya para döndüren bir şirket falan değilseniz ben bu ben bu tip alarm haber alma merkezli falan sistemleri hiç gerekli bulmuyorum. tanıtımını yaparken yağlıyorlar ballıyorlar ama tehlike durumunda alarmın yapacağı şey çağrı merkezine sinyal atıyor, çağrı merkezi de polisi arıyor. abi bu memlekette evimde katil var beni öldürecek desen polis dört saat sonra geliyor, ben arasam ne yazar, pronet çağırsa ne yazar. eve girip üç beş bir şey kaldıracak hırsız da zaten alarmla malarmla uğraşmaz. o internette pronet'le ilgili şikayette hırsızlar yüzbinlerce doları kaldırmaya giriyordu ve alarm sistemini etkisiz hale getirme konusunda uzmanlardı. sizin evinize girecek adam allahın gariban çingenesi, suriyelisi. ne gerek var haber alma bilmemnesine onca para vermeye. zaten polis gelene kadar adam arazi olur.

amcamın evine camdan giren hırsız, amcamın cama taktığı 5 liralık cakcakcak öten alarm sayesinde camdan geri atlayıp kaçtı.

şimdi herkes memnunum yazmış ama bundan nasıl memnun olunabilir? bundan ancak alarmınız hırsızı savuşturduysa, hatta alarm haber alma merkezi sayesinde hırsızı yakalattıysa memnun olabilirsiniz. taktırdığınızdan beri hiçbir aksiyon olmamışsa 5 liralık cakcak alarmı da aynı, pronet de aynı, kale de aynı.

abonelikli alarmları boşverin. kapıya pencereye manyetik kontak, stratejik noktalara da pir sensör konulan (hepsi şart değil, girilebilecek nokta bir taneyse sadece oraya konsa da olur) ve tek özelliği sensör algıladığında ciyak ciyak öten bir sistem alın. en ucuzu bu olur. alarm öttüren ev tipi hırsız, alarmı susturmakla falan uğraşmaz, panikler kaçar.
  • kibritsuyu  (14.08.17 17:15:35 ~ 17:17:30) 
kibritsuyu +1

ufak yerlerde hiçbir önemi yok. bangır bangır öten manyetikli alarmlar daha caydırıcı olur. kaldı ki benim bildiğim pronet önce sizi arıyor siz mi girdiniz falan diye polisi aramadan önce.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.08.17 17:19:48) 
ıntech öneririm. çağrı merkezi arıyor siz mi girdiniz acil bir durum var mı diye ulaşamazsa direkt polis (ambulans ve itfaiye de var) yönlendiriyorlar. hem ev hemde iş yeri için gayet memnunuz. ayrıca fiyat olarak da çok iyi. bi bakın derim.


  • mohito  (14.08.17 17:26:37) 
pronet ve kale ile telefonda görüştüm. Kale'den bir görevli bu akşam gelip inceleme yapıp, fiyat verecek. Caydırıcılık anlamında ne kadar başarılı olur bilmiyorum ama biraz da olsa güven verir


  • silah taciri  (14.08.17 18:38:01) 
yaklaşık 1.5 yıldır pronet kullanıyorum.bir şikayetim yok.


  • since1907  (14.08.17 18:50:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.