[]

ovulasyon belirtilerinizi hissediyor munusuz hanımlar?

ben de sadece akıntı yoğunluğu oluyor, bazı kadınlarda meme ucu hassasiyeti, karın şişmesi, ağrısı oluyormuş. karın şişmesi, ağrısı her zaman olabilen bir sıkıntı olduğu için onu tam kestiremiyorum. ovulasyonun kendine özgü belirtileri var mı sizce. birde vücut ısısı yükseliyor diyenler var.




 
Aydan aya değişiyor. Bazı aylar canım aşırı tatlı yemek istiyor. Bazı aylar karnım davul gibi oluyor. Bunların dışında ruhiyat ya cok duygusal ya da cok agresif sinirli olabiliyorum.


  • fıytfıyt  (14.08.17 12:46:24) 
Ağrım, sızım, tatlı krizlerim regl olduktan sonra olur.

Öncesindeki 1 haftada normalde yok denecek kadar az olan cinsel arzu büyük bir artış gösterir.
Zamanında kayma olursa bile buradan anlıyorum yaklaştığını.
  • mutekebbir  (14.08.17 12:52:31) 
Bu dediklerin ovulasyon (yumurtanın yumurtalıktan dışarı gönderilmesi) değil ama, regl olunacağının belirtileri. Ovulasyonu çok büyük çoğunlukla hissetmiyoruz. Belki bende olduğu gibi zaman zaman yumurtalıklarda ağrı yaşayan vardır.


  • yaren  (14.08.17 13:08:48) 
Ben hiçbir farklılık hissetmiyorum.


  • peggy  (14.08.17 13:34:39) 
bende de akıntı yoğunluğu oluyor, karnım ağrıyor, mememdeki kitleler hayvani büyüyor. yumurtlama bittikten sonra normale döndüm diye sevineyazıyorum hop ardından bu sefer pms. gerçekten çilem bitmiyor. iç döktüm, sori.


  • evde liyakat kalmamis  (14.08.17 13:36:58) 
Bunlar gerçekten menstruasyon belirtisi ama ne ovulasyonu hissediyorum, ne regl olacağımı. Herhangi bir değişim olmuyor fiziksel veya psikolojik olarak. Birdenbire oluyor, ben de 'Aaa olmuş' diyorum.


  • aychovsky  (14.08.17 13:40:48) 
ovulasyonu hissediyorum ben. Vücut sıcaklığım çok yükseliyor ve baş dönmem oluyor o dönemde. Sonra PMS başlıyor zaten.


  • zimbirik  (14.08.17 13:53:30) 
tam yumurtlamanın olduğu o melun gün var ya. hah, işte o günü migrensiz atlatabildiğim çok nadir. ben takvimde bakmadıysam migrenimden anlayıp bakıyorum, hiç şaşmıyor. aynı şekilde reglin ilk günü veya ilk gününden önceki gün, migren %80 tutuyor.

vücut ısım değişiyor + 1
  • Phoebe  (14.08.17 14:20:57 ~ 14:21:25) 
normal zamanlarda da tatlıyı çok sevdiğim için o belirteç olmuyor ama bir hafta önceden baş dönmelerim, çene ya da alnımda belli bir bölge var orda sivilce çıkması, bel ağrısı ve memiktoların tombikto olma durumuyla karşı karşıya kalıyorum, birde ciddi ciddi agresifleşiyorum. karın ağrısı, mide bulantısı falan regl olduktan sonra olur.


  • pamuk helvalar cebe  (14.08.17 14:33:29) 
eskiden bel ağrısı olurdu artık olmuyor. son dönemlerde göğüste şişlik ve sızı ağrı yapıyor. oradan anlıyorum. ama kasık ağrısı son 2 3 günde kesin gelir. ruhsal olarak da doğrudan tripli bazen de ağlamaklı duygusal oluyorum.


  • cabiday  (14.08.17 14:43:29) 
memelerim acıyor ve 1 cup büyüyor kesinlikle, vücut ısım yükseliyor ter basıyor menopozlu gibi oluyorum, canım uç tatlar istiyor aşırı acılı baharatlı şeyler genelde. Karnım biraz şişiyor. Regl başlayınca vücut ısım aniden düşüyor ve doğum sancısı başlıyor belimden dizlerime kadar.


  • megalomaniac  (14.08.17 16:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.