[]

whatsapp sesli arama sorunu

Selamlar,

Annemde general mobile cep telefonun var. Normalde sesli arama yaparken hiçbir problem yok, ancak whatsapp üzerinden sesli arama yapınca sadece cızırtı geliyor ve kendi sesi karşı tarafa hiç gitmiyor. aplikasyonu kurup kaldırmayı denedim ama olmadı. veri tasarrufu gibi bir seçeneği var whatsapp'ın, o da aktif değil. neden yapar ki, bilen var mıdır?

teşekkürler.

 
whatsapp sesli arama özelliği uzun zamandır problemli zaten. türkiye içi arama yapmıyorum ama amerika aramalarımın yüzde altmışı problemli.


  • yalanci mesih  (14.08.17 12:20:54) 
Bizimkinde %100 bu şekilde maalesef. eski telefonu da general mobile idi fakat böyle bir problem yoktu. telefon kaynaklı bir problem olsa gerek fakat donanımsal olsa normal aramalar da etkilenirdi sanıyorum.


  • john lee hooker  (14.08.17 12:30:14) 
tamamen whatsapp'ın kendi boktan hizmetinden, marka ve model ile ilgisi yok. şebekenin veya internetin en kapsamlı şekilde çektiği yerde bile berbat.


  • m e b  (14.08.17 13:04:23) 
Selam, farklı farklı telefonlarda aynı sıkıntının olduğunu biliyorum.
Bana göre cihazınızla ilgili bir sorun değildir. Voip iletişiminde donanımla ilgili bir arıza olduğundan emin olayım derseniz ; farklı bir uygulama ile deneyin derim. (tango,skype vs.) Fakat bu tip uygulamalarda zaman gecikmesi, ufak tefek parazitler olabileceği ihtimalini unutmayın lütfen.

  • allegrezi  (14.08.17 14:16:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.