[]

bu model cipler nie bu kadar ucuz

www.sahibinden.com
freelander larda bi sorun mu var benim bilmediğim fiyatlar baya düşük geldi.



 
2000 model oluşundan ve vergisinin yüksek oluşundan. Üstelik Lpg ye rağmen muhtemelen çok yakıyordur.


  • gokriver  (24.01.10 00:19:37) 
ne alakası var vergisiyle? 1.8 motor var. bunun vergisiyle 1.8 bir binek otomobilin vergisi aynı.


  • rentts  (24.01.10 00:22:54) 
2010 rakamlarına göre vergisi yıllık 810 lira.


  • rentts  (24.01.10 00:25:50) 
2.elde pek rağbet görmemesi..


  • kreider  (24.01.10 00:38:35) 
Bineklerle araziler tamamen aynı statüde mi? Pardon.


  • gokriver  (24.01.10 00:45:38) 
birincisi fiyat öyle çok ucuz gelmedi bana.

ikincisi "Debriyaj baskı balata-Şanzıman sıfırdır" demişler. tamam 140 bindeki bir aracın baskı balatasının değişmesi normal fakat şanzımandan da bahsetmeleri ve özellikle bunları vurgulamaları bende aracın geçmişinde bir şanzıman arızası yaşadığı izlenimi uyandırdı. test sürüşü yapmadan bir yorumda bulunmak doğru olmaz fakat şanzıman muhtemelen elden geçmiş. arızanın büyüklüğüne göre değişir fakat daha önce şanzıman problemi yaşamış bir aracı almanızı kesinlikle önermem.

Bizde böyle bir huy var işte. aracın bir tarafı bozuluyor; onu yapıp sanki çok iyi bir şey yapmış gibi yazıyorlar: şurası sıfırdır. mantığa gel...
  • metox  (24.01.10 01:31:15) 
biraz daha inceledim resimlerden;

dikkat ederseniz debriyaj pedalının üzerindeki plastikteki aşınma fazla. ayrıca direksiyon simidinde de aşınmalar yüksek. bu araç hor kullanılmış. debriyaja fazla yüklenilmiş ve araç ile keskin manevralar yapılmış.
  • metox  (24.01.10 01:36:11) 
ben sadece onu örnek göstermek için kodum ama
www.sahibinden.com
mesela bu veya aynı motor hacmindeki diğerleri. bunlar hep ucuz ben bunları en az 30 40 bin lira sanıyodum çok şaşırdım bu fiyatlara.
  • rentts  (24.01.10 01:46:54) 
bunlar değilde ciddi arazi araçlarının fiyatları yüksek. bahsettiğiniz tipler genelde düz yol arabaları.

mesela 1987 model land rover : www.sahibinden.com

1998 discovery : www.sahibinden.com

daha eski ve konforsuz olmalarına rağmen fiyatları daha pahalı.

düşünceniz doğru, gerçek arazi araçları şasisinden şanzımanına kadar farklı. bu yüzden fiyatları da dediğiniz seviyede ve üstünde. kafanızı karıştıran bunların görünüşü. abartılı tasarlıyorlar araçları ki heybetli görünsün diye. ki bence çok güzel arabalar bunlar da.
  • metox  (24.01.10 02:08:04 ~ 02:09:58) 
e iyi de bununla zaten adamlar camel trophy ye falan katılıyo yani her yola gider bu www.sahibinden.com
ben her yola gtmek için deil şehir içinde kullanmak için vergisi düşük yüksek bi araç arıyodum freelander ları gördüm.

  • rentts  (24.01.10 02:27:41) 
honda öneririm o zaman. gerçi ikisininde parçası ve servisi pahalı ama honda daha yaygın. satarken de problem yaşamazsınız.

www.sahibinden.com
  • metox  (24.01.10 11:09:53) 
freelander'ım olmadı ama başkasının freelander'ını kullandım; şunu söyleyebilirim ki şehiriçi manevra kabiliyeti düşük. parkederken, sıkışık trafikte dönüş yapacakken çok sorun oluyor. ayrıca böyle bir aracı manuel vites kullanmak başka bir problem. bana ucuz gelmedi; daha ucuza da verse hayatta almam.


  • ikinoktayedi  (24.01.10 11:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.