[]

kadınlara özel bir soru

sayın kadınlar,

ben hep merak ederim, teyze ya da hala olmak nasıl bir duygu diye.

sizin de dayı, amca ya da dede olamayacak olmanızdan dolayı üzüldüğünüz oluyor mu?

mesela dayı olmanın nasıl bir his olduğunu merak ediyor musunuz?

hala yerine dayı olsaydınız nasıl hissedecektiniz?

teşekkürler,

 
bir çocuk halasıyım ben. bir çocuğu hem çok sevmek, kendinden bir parça olduğunu bilmek hem de onun ebeveyni gibi daimi suretle ilgilenmek zorunda olmadığını bilmek güzel bir duygu. halalık tam bana göre yani. çok sevgi,az sorumluluk. dayı olmanında hala olmaktan pek farkı olduğunu düşünmüyorum. yalnız sorunla birlikte dede olamayacağım gerçeği ile yüzleştim,biraz içim buruldu.


  • denef  (13.08.17 21:03:08) 
Halayım. Hayatımdaki rollerimden kendimi özellikle özdeşleştirdiğin bir tanesi değil.
Siz sorana kadar dayı, amca olmak nasıl olurdu diye hiç düşünmemiştim. Gerçi şimdi de düşünmedim.
Bayağı kötü bir akrabayım ben sanırım.
  • sopiro  (13.08.17 21:05:53) 
Halayım. Yeğen sevgisini herkesinki gibi yaşayamıyorum çünkü yeğenimin ebeveyniyle bizim aramızda insan yetiştirme anlayışı konusunda uçurumlar var. Ben de biraz çapaklı kılçıklı insanım, bazı şeylere takılırım, çocuğun aşırı şımarıklığı mesela. Veya söz dinlemeyen çocuk, bağıran veya bağırmadan laf anlamayan çocuk... tahammül edemiyorum.

Daha tam anlamıyla hala olmadığımı zannediyorum ve dayı/amca olmayı hiç merak etmedim. Teyze olmayı çok merak etmişimdir. Bi de galiba nene olmayı merak ediyorum.
  • yaren  (13.08.17 21:53:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.