[]

yeni 15 temmuzlara var mısınız?

ne diyeceğini şaşırıyor insan...

"aslında öyle demek istemedi"ciler muhtemelen çıkıp açıklama yapmışlardır ya da yaparlar. ya da eskide mi kaldı o? ohal öncesinde... artık düzeltme filan olmuyor mu?

ne demek istemiş olabilir?

hani çok çok naif bir bakışla "işte efenim yine böyle bir şey olursa var mısınız? filan... yeni bir çanakkale'ye var mısınız da demiş.

allahım sen aklıma mukayyet ol...

 
Ben varım. Sokağa çıkmamıştım 15 temmuzda ama heyecanlı bi gece oldu. Bi de izmirdeyim ben burdan jet falan da geçmedi rahattık yani. Eyi oldu ya eyi. Devlete zeval gelmediği sürece varım. İnsanlar da ölmese tadından yenmez. Ülkede fetö gibi temizlenecek başka kurumlar var. Mesela mason locası. Şöyle bi skandallar silsilesi de masonlarla yaşansa tüm listeler sızsa internete. Bir mason kristallnachtını (katletmek değil mimlemekten gözaltına almaktan bahsediyorum) gece mısır karpuz eşliğinde seyretmesi çok heyecanlı olur. Gerçi bizim millet mason diye kelaşaka insanları hedef alır o biraz kötü. Olmayacaksa sırf o yüzden olmasın. Millet sağcısıyla solcusuyl spastik olduğu için sorun olur.takibi çok heyecanlı olur gerçekten. Sanatçı bürokrat işadamı kimler kimler masondur Allah bilir ne kadar mason varsa hepsini leblebi gibi toplasalar şahane olur. O localardan gizli evlerden neler çıkmaz tapeler, bellekler, evraklar piiiiii. Milyarlar trilyorlar.... Hatta rotaractçılara kadar toplasınlar. Günlerce mason kovalanır sağdan soldan ormanlardan toplanır.


Ya da mesela son zamanda ortaya çıkan selefilere bi operasyon yapsalar. Türkler asla selefi olmamış bir millet. Şimdi birileri Türkiye deki karanlığı kullanarak bunalmış insanları radikal dine çekmeye çalışıyor.


Artık ne olur piyango hangi devlet düşmanı güruha çıkar bilemeyeceğim ülkede hainden bol bi şey yok. 15 Temmuzların güzel yanı saflar belli oluyor vatansever saflar sıklaşıyor. O iyi. Bu gerginlik bir çatırdamaya sebep olacaksa da olsun ama olmaz hiçbir rejim muhalifi o kadar mert değil bu ülkede
  • Batuhanolabilir  (13.08.17 06:43:28 ~ 06:50:29) 
@vegas,

ölen 249 insan! hani mavi marmara'da da ölen 9 kişi vardı. hani sonra "bize mi sordular giderken" oldu?

ülkeye verilen o kadar zarar ziyan var 15 temmuzda ve bunun üzerine "yeni 15 temmuzlara var mısınız?" ne demek? bunu açıklayabilir misiniz?

"gerçek iktidar" fettoş bahanesiyle solcu/muhalif erkânı da aradan temizlemek mi?

nedir "gerçek iktidar" tanımınız?

ki soru: "yeni 15 temmuzlara var mısınız?" ne demektir, idi.

:) gören gözler hezeyanı görür. tavsiye ederim, siz de deyin: "allahım sen aklıma mukayyet ol" kötü bir şey değil, kötü bir söz değil, kötü bir anlamı yok... aklınıza mukayyet olması/olmak çok güzel bir şey, çok değerli.

bu, istese şu/istese bu... kalıbı nasıl bir şey? istese şunu yapar ama yapmıyor.
-neden? çünkü istemiyor. ama istese yapar. :)

bu çok güzel bir düşünce sistemi. eğlenceli olmalı.

iran'ın dini lideri mesela, istese çıkıp süleymaniye'de namazını kılar çıkar. ne ki bu şimdi?

benim babam, istese senin babanı döver ama istemiyor. ama istese yapar.

amaç namaz kılmaksa cami mi yok, mescid mi yok, namazgah mı yok, seccade mi yok?

kıblesini bildikten ve niyet namaz kılmak olduktan sonra şam'a ne hacet? düşünün lütfen!
  • runagain  (13.08.17 07:04:03 ~ 07:31:56) 
Mısırımi aldım bekliyorum.


  • FeykIM  (13.08.17 08:07:42) 
Konuşmayı kapsamlı bir şekilde dinlemek gerekmiyor mu? Ancak o zaman daha isabetli anlaşılır bu cümle. İlgilenmediğim için uğraşmadım.


  • yaren  (13.08.17 08:13:49) 
hersey bir yana fuatavni ne soyledi ise cikti, keyifle takip ediyorduk kendisini


  • eriksatie  (13.08.17 09:56:38) 
Bunlara laf anlatmakla olmuyor. Holiganlıktan başka bir şey değil yaptıkları , kendinizi kazanamayacağınız kavgalara sürüklemeyin. Anca canları yanacak , götlerinin üzerine düşecekler öyle akılları başlarına gelecek. O günler yakındır umarım. Adamlıktan bahseder dururlar, Dün kola döktürenler bugün kola fabrikası açıyorlar. Adamlık dik dur eğilme vs.
Ölen kendileri azalan tükenen kendileri, cepleri dolan aksırana tıksırana kadar yiyenler ise adammmm dedikleri.

Taramalı bomba bile atarız be hey yavrum.
  • bass solo take one  (13.08.17 13:27:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.