[]

neden hala ayaktasınız?

sizi göremiyorum ama eminim buradasınız, en azından bir kısmınız. neden hala ayaktasınız bakim?




 
@infernal majesty, geçerli bir sebep. geçmiş olsun. kısa sürede atlatırsın umarım.


  • runagain  (13.08.17 04:49:05) 
Anam babam yoldan geldi 2 saat önce, biraz hoşbeş ettik, sonra da uykum kaçtı.


  • manuel mandalina  (13.08.17 04:49:54) 
Çünkü teslim etmem gereken bir işi hâlâ bitiremedim ve uyumaya çalışsam bile huzurlu olmayacağını biliyorum; gözlerim kapanıp kafam bilgisayar üzerine düşene kadar ayakta kalacağım sanırım.


  • tel tokasini duzelten samuray  (13.08.17 04:52:42) 
yatacaktım gökyüzünde bişey gördüm kayda almaya çalışıyorum hala şahsen ve bizzat


  • _k_u_z_g_u_n_  (13.08.17 04:54:48 ~ 06:29:19) 
Ben teknik olarak uyuyamıyorum, sızıyorum. işte bekliyoruz da o yüzden.


  • mete kudur  (13.08.17 05:12:48) 
ti finali izliyorum çünkü


  • aşksız prens  (13.08.17 05:30:27) 
zor' dan çıktım biraz temiz hava aldım eve geldim. evet dans ettim.


  • guitarissimo  (13.08.17 05:51:34) 
Kafam bişeylere takılmış durumda. Kendimi tedavi etmeye uğraşıyorum.


  • yaren  (13.08.17 05:59:37) 
bir askerlik anım geldi aklıma :)

gecenin geç saati, koğuşların önünde oturuyoruz 7 kişi. çay-kahve, sigara, geyik... askerlerin dördü nöbetçi, ikisi yeni gelmiş nöbetten; diğer ikisi de yeni gidecek. iki asker de devriye. ben de klasik gece kuşu... hem stresten hem de koğuştaki leş kokudan uyuyamıyorum.

nöbetçi astsubay geldi. bir anda zıpladık ayağa. "niye yatmıyosunuz lan!" herkese tek tek soruyor... o diye nöbetçiyim, nöbetten geldim. öteki, nöbete gideceğim; beriki devriyeyim derken...

bana geldi :) ve bu arada bıktı adam, herkes nöbetçi, devriye falan. boş adam yok.

"sen niye yatmıyon lan" (lan mı) bir an donuk kaldım. çünkü ne nöbetçiyim ne de devriye. nöbetimi erken saatte tutmuşum, bitmiş. "uyku tutmadı komutanım" dedim. "gidin yatın lan. hadiii, manyak mısınız? hadi hadii"

ve iyi geceler/sabahlar herkese şimdi
  • runagain  (13.08.17 06:07:14) 
Geceler serin


  • Batuhanolabilir  (13.08.17 06:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.