[]

kimi nereye şikayet etmeli?

çaprazımdaki binanın altında düğün salonu var. her akşam düğün oluyor ve buranın insanından mıdır nedir en sonunda illa ki silah patlatılıyor. arada tam yolun ortasında havai fişekler atılıyor, fişekler 7.-10. kat hizasına geliyor. gelin arabası gelirken ve giderken korna çalmaları fix zaten.

şimdi gidip düğün salonuyla konuşsam bizi bağlamaz diyecekler. gelen adamlar aynı değil uyarı yapılsın.
birkaç kere polise haber verildi ama olay anında burada olamayacakları için bir anlamı olmuyor. devriye geçince kalan kurşunları bitirip havai fişek atmaya devam ediyorlar.

düğün salonundan dışarı ses gelmiyor. sorun dışarıdaki insanlar.

bilmiyorum bunların denetimleri için bir şey yapılabilir mi? düğün salonuna uyarı asılsa işe yarar mı? o tip insanlar anlar mı? sürekli polisi arayıp bıktırsak fetöcülerden fırsat bulup her akşam gelip beklerler mi kapının önünde? devriye gezmeleri işe yaramıyor çünkü.

yok mu arkadaş bir çözüm? sırf birileri sevişecek diye her akşam oturduğum yerden zıplıyorum.

 
belediyeye şikayet edebilirsiniz ve emniyete. dilekçe ile... ama o durumda düğün salonu sahibi ile karşı karşıya da gelebilirsiniz.


  • runagain  (13.08.17 01:33:38 ~ 01:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.