[]

meth kristali

breaking bad'e sardim bu ara (magara serindi tavsiye ederim) her neyse, kristal buyuklugu cok onemliymis anladigim kadariyla da, bu mereti zaten toz haline getirip cekiyorlarsa kristal buyuklugunun onemi ne tam olarak anlamadim o kismini. uyusturucuyla filan isim olmaz da izlerken aklima takildi.




 
bence saflığı etkiliyordur.


  • alperz  (13.08.17 01:20:47) 
Burundan çekilerek kullanıldığı için büyük tanecikler etkisini göstermeyebilir ve küçük tanecikler daha hızlı etki gösteriyor olabilir


  • beyaztenlikiz  (13.08.17 02:05:29) 
Büyük olmasının ne önemi var diye bir şey yok aslında. Bir maddenin kristal bir formu varsa onun ortalama büyüklüğü bellidir zaten. Walter dışındaki meth üreticileri kimya bilmedikleri için yeterli boyutta kristalleştirme sağlayamıyorlar. Walter kimya bilgisiyle aslında doğru yöntemle meth üretmiş oluyor. Aslında büyük olan kristaller normal olan kristaller. Diğerlerinin yaptığı doğru değil. O yüzden normalini görünce şaşırıyorlar. Nasıl olsa toz olacak diye düşünmemek lazım. Küçük kristaller hatalı üretildikleri için büyüklerle aynı kalitede değil.


  • dissendium  (13.08.17 02:18:39) 
genellikle burundan çekilerek değil de özel edevatında ateşle buharlaştırılıp kullanılıyo. kokain gibi kullanımı nadir sanıyorum. sözlük keşleri düzeltebilir.

kristalin büyük parçalarda, kırıksız olması da saflığının göstergesi olabilir. kırık leblebi örneğin, daha ucuzdur. aynı mantık.
  • Delay Fuze  (13.08.17 02:20:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.