[]

tarih issues

mezun oldum, diplomam 10 temmuzda anca basıldı hemen aldım ama mezuniyet tarihim diplomaya 7 haziran 2017 yazılmış. askerlik tecilimi eylülde yapacağım.
2 yıllık tecilimin başlangıç tarihi eylül olarak mı kaydedilir yoksa diplomadaki formalite tarih olan 7 haziran 2017 mi? (lütfen eylül olsun)



 
mezuniyet tarihin neyse o.


  • nrmnm  (12.08.17 13:56:25) 
7 haziran olcak ama birşey sorucam mezun olduktan sonra 1 ay içinde falan tecil yapmak zorunlu değil miydi ? sen nasıl kafana göre eylülde yapıcam diyosrun. bizim zamanımızda öyle bi durum vardı, e devletten bak bakalım asker kaçağı mısın ?


  • ougkour  (12.08.17 14:02:51 ~ 14:03:16) 
diploma üzerinde yazan esastır, çünkü o tarihte ilişik kesilmiştir. Basımı bir önem ifade etmez.

@ougkour öyle aman aman bir tarih sınırı yok. Hatta uzun süre kişlerin lisans okurken yapılan tecili gözükür sistemde, mezun olduğu geç düştüğünden uzun süre bişi çıkmaz. Ben 2 ay sonra yaptım sorun olmadı.
  • ManikD  (12.08.17 14:19:54) 
lutfen 7 haziran 2017:(


  • blue eyes white dragon  (12.08.17 15:30:59) 
@ougkour kafama göre değil. normali de 1 ay içinde değil 2 ay içinde aslında.
ama ben askerlik şubesini aradım görüştüm, diplomamda 7 haziran yazılı olduğunu söyledim, "acele etme yıl bitene kadar gel yeter" dediler, benim içime o kadar beklemek sinmediği için bayramdan sonra gideceğim.
bu arada üzüldüm, teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • ucurumdanasagiyadogruyuvarlananyaprak  (12.08.17 17:51:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.