[]

Evden eve nakliyatlarda

bütün eşyaları kendilerinin paketleyip taşınan evde kurulumunu yaptıkları bi taşıma şirketi var mı? bir de aynı şehir taşımasında bu hizmetin fiyatı ortalama ne olur?




 
dogancay, protrans onerebilirim. protransi arayip fiyatlarini ogrenebilirsin. Esya yogunlugu, cikilacak merdiven vs fiyati degistiren unsurlar.


  • 1917  (12.08.17 14:56:49 ~ 15:01:52) 
Çoğu firma kendi paketleyip taşıyor.
Geçen sene tam bu zamanlar 2. Kattan, arka sokaktaki 6.kattaki binaya 1200tl vermiştik.

İçimize sinmeyeceğini bildiğimiz için kendimiz paketlemiştik eşyaların çoğunu. Ama elbise dolaplarıyla geliyor adamlar yani o derece.
  • artci sarsinti  (12.08.17 15:58:01) 
protrans bi gün önceden gelip paketliyor, ertesi gün taşıyor. biz bu yuzden tercih etmedik, doğançayı tercih ettik. belki size başka söylerler ama.

doğançayla taşınırken bikaç eşya zarar gördü, dolap kapağı kırıldı vs. maddi açıdan mağdur etmediler ama kesintileri yaptık direkt.

zaten bu tip firmaların ücretsiz keşif servisleri oluyor. şu an bulunduğunuz eve gelip eşyalara bakıyolar. hangi kattan hangi kata, asansör kurulabiliyor mu vs öğrenip fiyat veriyolar. telefon edin mutlaka.

ankara eryamandan ankara çankayaya. 10+ bi kattan 7. kata. çıkılan ev 3+1. iki binada da asansörlü taşıma. 2500dü doğançay kdv hariç. protrans 3000 civarıydı.
  • elorelia  (12.08.17 16:00:40 ~ 16:05:26) 
e-nakliyat uygulamsini yukleyip oradan da bakin. guzel fiyat veren oluyor.


  • balik kraker  (12.08.17 16:47:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.