[]

LinkedIn saçmalığı

Arkadaşlar merhaba..

durum şudur; (bkz: #70108059)

nasıl çözebilirim bu durumu, kendimi kazıklanmış hissediyorum, içime oturdu resmen.. çözülebilir mi?

teşekkürler

 
paranın çekildiği tarih 1 aydan daha önceyse çok kolay atarsınız maili iade ederler, ancak 1 aydan sonra çekmişlerse paranızı; o zaman aynı bu anlattığınızı linkedine mailleyin, sadece şu kısmı değiştirin, ''aptal değiliz açtık baktık'' kısmını eklemenize gerek yok.


  • mete kudur  (12.08.17 05:21:50) 
sizin gibi profesyonel bir firmadan bunu beklemezdim vs gibi bunlari elestiren, hakaret icermeyen bir mail atarsaniz. bu durumu sizin cozmenizi bekliyorum derseniz, muhtemelen ellerinden geleni yaparlar. yapmazlarsa, belki bankaniza haber verirsiniz bu fraud case dedikleri dolandiricilik hadisesi dersiniz bu firmadan cekimlere onay vermeyin dersin. amazon gibi davranirlar, sadece kac gun gectiyse o kadarlik ucreti kesip paranin geri kalanini iade ederler. bana bunu amazon yapmisti. amazon prime uyeligimi son gun iptal etmistim, buna ragmen para cekmislerdir. paranin tamamini iade etmislerdi.


  • ubi dubium ibi libertas  (12.08.17 06:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.