[]

omzumu mu sakatladım?

2-3 gün önce yatakta dönerken kolumdan güç alarak dönüyordum ki omzumun arka tarafına bir ağrı girip çıktı hemen, sanki ters bir hareket yaparsınız da kasınız atar ya, aynen o şekilde. o kası çalıştıracak bir hareket yapmadıkça ağrı yapmıyor ama doğal olarak kolu günlük hayatta kullanırken o kası da kullanmamız gerekiyor, ve ağrı yapıyor bazı pozisyonlarda.

birkaç güne ağrısı geçer falan dediydim de hala ağrı hafiflemedi bile, ne zaman orayı çalıştıracak bir hareket olsa ağrı giriyor, kolumu serbest bırakınca geçiyor yine. böyle bir şey yaşayan oldu mu? ne yapayım sizce, doktora gideyim mi ?


 
omuz kolay sakatlanan ve çok zor iyileşen bir eklem. bazen iyileşmesi için egzersiz gerekebiliyor. 1 hafta içinde geçmez ise omuz konusunda uzman bir doktora görünmekte fayda var.

şimdilik dinlendirmek ve soğuk kompres iyi gelir.
  • orpheus  (12.08.17 02:18:10 ~ 02:18:47) 
Bence doktora git, ama illa gitmeyeceksen Parafon ve Rantudil Forte buna iyi gelir. Agriyi tetikleyen kasini da bir sure kullanmamaya calis.

"Ada" isimli bir mobil uygulama var. Kendine teshis koyman icin bu uygulama isine yarayabilir.

Rantudil Forte yerine Dolorex de olur, daha yaygin bulunuyor ama akut yaralanmalarda digeri daha iyi.
  • bilader  (12.08.17 05:38:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.