[]

kablosuz şarj cihazı

bu şeylerden birini edinmek istiyorum ve 2 3 kat daha yavaş şarj ettiklerini biliyorum. sorum şu:

telefon kılıfı var iken bunlar çalışmaya devam eder mi yoksa kılıfı çıkarmak mı zorundayım? eğer çıkarmak zorundaysam ölümüne gereksiz bir şey oluyor ondan soruyorum.

telefon samsun bu arada. şimdiden teşekkür ederim.

 
aksine çoğu hızlı şarj olduğunu iddaa ediyor. tabi alacağın ürünün fiyatı bunu etkileyecektir.

kılıf ince bişi ise sorun olmaz ama kalınsa evet çıkartman gerekebilir.

ürünü satan bir yerde kılıfınla dene ve öyle al derim.
  • qxgviper  (12.08.17 00:38:44) 
benim telefonda otterbox kılıf var ve onunla şarj edebiliyorum. henüz kılıf almadıysanız amazondaki yorumlara bakabilirsiniz orada genelde belirtiyorlar kablosuz şarj meselesini.

çok yavaş değil, normal bir şarj hızı, ama hızlı şarj varken pek kullanışlı değil bence.
ben ayrıca para verip almadım telefonla geldi. şarj kablosu tek olduğu için bir kablosuz şarj cihazına bir telefona tak çıkar yapmak da zor oluyor. kenarda duruyor öyle, birkaç kere kullanmışımdır en fazla.
  • lily briscoe  (12.08.17 00:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.