[]

''İfşa''lardaki bu pohpohlamanın sebebi ne ?

aslında özelinde ifşa ama genelinde sosyal platformlarda var böyle bi' algı-refleks; güzellik/yakışıklılık bu kadar görece kavramlar olmaması gerek ama nerede bi' fotoğraf paylaşılsa altına en kötü ''fena değilmiş'' ''prenses'' yorumları çakılıyor, herkes bi' yunus herkes bi' emre gibi güzellemeler yapıyor. Bu 2 yüzlülük olarak değerlendirilemez mi ? Yani, muhatapı da iyi hissettirmek yerine kıracak bi' davranış biçimi olarak görüyorum ben. Çokcası yalan çünkü. Benim kaçırdığım da pohpohcuların yakaladığı şey nedir ? insanlık mı ?




 
Durup dururken bir insana hakaret etmez kimse en kötü olmamış abi der. Algıda seçicilik kısmı şu, hiç beğenmeyen yazmıyor zaten, bakıyor bu ne ergen/ilgi manyağı/leş diyor çıkıyor.


  • kullanıcıadımbuolsun  (12.08.17 00:18:15) 
yooo. acımam çok pis gömerim. aslında gördüğümü söylerim
az önce bi kıza erkeğe benziyor dedim :)
bana göre öyle çünkü

neyse cevap: millet belki bize de birşey düşer derdinde. ondan
  • bana her yer cehennem  (12.08.17 00:21:09) 
sadece "insanları kırmama" hassasiyetinden olduğunu düşünmüyorum. ekşiciler için göreceli değildir belki güzellik/yakışıklılık; belki insanların ruh güzelliğini de görüyorlardır :)


  • runagain  (12.08.17 00:21:29) 
sen ifşa görmemişsin ne gömmeler geliyor burada


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.08.17 00:23:23) 
Bence de var öyle bir durum. Siyasi muhabbetler vb. olunca acımam gömerim de resim olunca araya insan faktörü giriyor ve elim gitmiyor kötü bir şey yazmaya. İyi yazanların yüzde doksanı da yazmadan önce "ıyk" cekiyordur zaten, kimse kimseyi kandırmasın şimdi. Gerçek hayatın kopyası, herkesle iyi olayım tipleri, belki iş çıkar diyenler falan filan.


  • doxanikee  (12.08.17 00:29:36) 
Ben herhangi bir pohpohlama göremiyorum. Adam burada kendini ifşa ediyor. Bakın bu benim diyor. Biz bu adama niye Best Model of Turkey jürisi ciddiyetiyle yaklaşalım ki? O adam yakışıklı değilse yakışıklı olmadığının farkındadır muhtemelen. Çirkin adama sen çirkinsin demenin bir anlamı yok. Kendi özel hayatını paylaşan insana sözlük kültürü gereği yapıcı yorumlar yapılıyor. Bazen de yine kişi üzerinden sözlük kültürü gereği oldukça espri üretiliyor. Ben de bu durumu bu kadar ciddiye alanları anlamıyorum. İki yüzlülük ile bu konunun hiç alakası yok. Adamı gerçek hayatta görüp, beğenmeyip burada methiyeler yazsak onun adı iki yüzlülük olur.


  • dissendium  (12.08.17 00:30:21) 
ben genelde gömüyorum
pohpohladığım da pek olmuyor gerçek fikirlerimi söylüyorum. iyiye iyi kötüye kötü diyorum zaten bazıları istediği şeyler söylenmeyince hemen siliyor bazılarıda zaten güzel olup övgü alacağının farkında olduğundan pohpohlanmak için ifşa yapıyor.

Çoğu kişi ayıp olmasın belki oltaya gelir bana güzel şeyler söyledi ben gömmiyim modunda olduğundan samimi olmayan cevaplar yazıyorlar.
  • basond  (12.08.17 01:07:18) 
ben hiç bedavaya pohpohlayan görmedim daha burada. beğendiklerini bile gömüyorlar bazen. bana fatmagülün yengesi demişlerdi yahu daha ne diyim :)

ha düşürme amacıyla rastgele sallayan oluyosa bilemem.
  • jonestown  (12.08.17 01:10:50) 
yorumlardan da anlıyoruz ki ifşama pohpoh yapılmamış :)


  • runagain  (12.08.17 02:11:07) 
Ben kırmadan dalga gecerim, mizacim böyle.

Basond+1
  • Apocalypse  (12.08.17 03:15:27) 
aynı platformda bir arada bulunduğun insanlar en nihayetinde, zaten tanışlıktan gelen bir sempati olduğundandır olsa olsa.


  • evde liyakat kalmamis  (12.08.17 03:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.