[]

Bankamatik kartindan 2 kez para çekilmesi

Bu akşam bimden 47,20 liralik alışveriş yaptım. Şifreyi girdikten sonra pos makinesi kapandı. Kasiyer makineyi açıp fiş gibi bir şey yazdırıp paranın çekilmediğini söyledi. Tekrar işlem yapıp şifreyi istediklerinde telefonum yanımda olmadığı için kontrol edemediğimden mecbur güvenip şifreyi tekrar girdim. Fiş ve slipi yazdırıp verdiler. Daha sonra eve gelip kontrol ettigimde paranın iki kez çekildiğini gördüm. Tekrar bime gittim durumu anlattım.

Kasadaki eleman sorumlusunu aradı pos makinesi yine kapandi musterinin hesabindan para iki kez cekilmis vs dedi. Sorumlu geldi postan yine k fis gibi seyi kontrol etti orada bir kez cekilmis gorunuyor. Telefonda ss alıp kendisine gondermemi isteyip iki kere cekildiyse aksam kasada fazla cikar iade ederiz diyip gonderdiler. Bim 9 da kapaniyor simdiye kadar sayim yapilmistir heralde ama iade edilen bir sey yok hala. Daha once bu durumu yasayan var mi nasil bir yol izlemem gerekiyor?


 
benim karttan iki kere çekmiler ben farkında değildim 2 gün sonra gittiğimde tutanakla nakit olarak vermişti 20tl kadar birşeydi.


  • Sir Anthony Hopkins  (11.08.17 23:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.