[]

Bahis siteleri mesaj

Mesaj kutumun hali ekte.Yıldım artik.Her gün onlarca mesaj.Aptallik ettik zamaninda üye olduk birine,bilgileri satmıs heralde.Ne yapilabilir?Numara olmadıklari icin telefon engelleyemiyor.Bir de hepsi sonuna B217 eklemis uyaniklar.Bu "B" kodu eklense bile iletisim izni istemeleri gerekmiyor mu?Bos vaktimde var,ciddi ugrasmak istiyorum bunlarla.Daha once bu konuda sikayet edenler gördüm.Ćözebildiniz mi? Direk mesaj alimina mi kapatsam teli?O her android telde var mi?




 
belki daha kısa bir yolu vardır ama benim yaptığım bu:
mesaj bölümündeyken ayarlara girin. mesajları engelleye tıklayın. ifadeleri engelle seçeneğine tıklayın. daha sonra istemediğiniz göndericinin adını yazın. bet yazsam hiç birinden gelmez diye düşünebilirsiniz ancak bet le başlayan kelime içeren olası önemli bir mesajı da engelleyebilirsiniz.

  • 3/3  (11.08.17 18:39:30) 
truecaller mesaj uygulaması var hocam. bu mesajları spam olarak işaretliyorsun bi daha hiç görmüyorsun. mesajlar'ım uygulamasını kaldırıyorsun ama çünkü ikisi birlikte kullanılmıyor. ben öyle kurtuldum.


  • rahat ya  (11.08.17 18:48:09 ~ 18:48:31) 
B217 nin sahibi şurasıdır. İletişime geçin listelerinden kaldırsınlar sizi. SMS şikayet formu var zaten sitesinde.

www.sazakgsm.com.tr
  • mr.goodcat  (11.08.17 18:50:29) 
Ben Google ın Mesajlar adlı uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Mesaj gelince engelliyorsunuz aynı numara/isim bir daha atamıyor. İlk başlarda pek efektif olmasa da engelli listesi kabarınca 3 4 günde bir mesaj almaya başladım.


  • ol dedim olmadı  (11.08.17 18:52:10) 
selamlar, (git: )onedio.com ben sorunumu şu şekilde kökten çözdüm efenim çok rahat ettim, sizde kesinlikle bunu denemelisiniz.


  • bin dokuz yuz sifir bess  (11.08.17 19:02:03) 
Evet bende Sazak Gsm ve Ayaz Gsmi arayarak cözdum.Hemen iptal edelim diyorlar zaten.Telde konusurken bu mesajlarin sonuna iptal etme ibaresi eklenmesi gerek miyor mu dedim?Adam da evet olmasi gerekiyor.Teknik ekibe bilgi vericem dedi ama ayak yapiyor belli.Hic bir mesajlarinda yoktu.


  • maria puder  (11.08.17 19:27:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.