[]

2.el kanepe, karyola gibi eşyalar ortalama ne kadar zamanda satılır?

Özellikle kanepe ve karyola gibi (nakliye ve hijyen nedeniyle) satışı nispeten zor eşyalar için soruyorum, fiyatın da 2.el piyasası için ortalama bir fiyat olduğunu varsayalım. Ne kadar zamanda satılır?

Bonus soru: Hangisi daha hızlı sonuç verir? sahibinden, letgo, facebook?

Teşekkürler.

 
maria puder bilir.


  • Delay Fuze  (10.08.17 23:28:16) 
ben de koltuğumu satarken letgo ve facebook denemiştim, ilk önce letgo'da açtım, fiyat düşe düşe en son bedava yaptım yine alan çıkmadı, sonra 2.el eşyacı facebook gruplarına verdim, cevaplara yetişemdim, ucuz bir fiyata gelip evden aldılar. Kısaca ortalama ve altı fiyatlara kesin satarsın facebook'da hatta biraz ucuz olursa hemen gider.


  • gezegen olan pluton  (10.08.17 23:43:06) 
ben üç ay kadar letgo-sahibinden'de denedim. bir koltuk satıldı sadece.

birkaç parçayı belediyeye verdim. bir parçayı hibe verdim yine bir kişiye. kalan yatak-buzdolabı-çamaşır makinası-koltuklar-sandalyeler-vestiyer-halı-şifonyer-komodin-2 tane tek kişilik yatak hepsini öylece bıraktım. en son ikinci elci tamamına 150 tl teklif etti, satmadım. ev dönüşüme giriyordu. inşallah işçiler falan almıştır da birinin işine yaramıştır.

eşyaları satıp borçlarımın bir kısmını ödemeyi planlıyordum. olmadı...

duyuruya da o dönem "verilik eşya" diye girmiştim. sadece fırına talip çıktı.

bütün satış kanallarını kullan. ikinci elciler ölücü resmen. umarım fazla zarar etmeden elden çıkarabilirsin.
  • runagain  (10.08.17 23:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.