[]

zor durumdaki bir kadın arkadaşımız ve çocukları için destek ricası

sevgili arkadaşlar, hayata yeniden ve sıfırdan başlamak zorunda olan, 29 yaşında, 2 küçük çocuğu bulunan bir kadın arkadaşımız için desteklerinize ihtiyacımız var. psikolojik ve fizyolojik şiddet uygulanmış olan bu arkadaşımız şu an çalışıyor ancak, sertifika alıp, çalışmaya başlayana kadar birikmiş kira ve benzeri borçları nedeni ile, mevcut gelir-gider durumunu bir türlü toparlayamıyor ve borç artmaya devam ediyor.

benimde içinde bulunduğum gönüllü grubu olarak biz kendisiyle görüştük. çok çalışkan, azimli ve hayata tutunmaya çalışan genç bir arkadaşımız. aynı zamanda erzak alışverişi de yapmayı planladığımız için 2.300 lira civarında bir para toplamayı planladık. bugün içinde 850 tl topladık (10.08.2017).

toplam rakama ulaşamazsak bile, en azından kiralarının bir kısmını ödeyerek ona maddi-manevi biraz nefes aldırmak arzusundayız. destek olabilecek arkadaşlar, özel mesaj yolu ile bana ulaşabilir mi lütfen? çok teşekkür ediyoruz.

edit1: kira borcu (650*3 ay)+ ufak tefek faturalar
300 tl erzak alışverişi

kirasını ödedikten sonra dekont paylaşabiliriz. toplanan paraları direkt ilgili yerlere yatırıyoruz, elden vermiyoruz.

edit2:biz kimiz; çeşitli sosyal yardımlaşma çalışmalarında tanışıp, kendi gönüllü grubumuzu kurmuş bir topluluğuz. özellikle aile içi şiddet gören, boşanmaya çalışan, tehdit alan, çocuklarını okutmakta zorluk çeken kadın arkadaşlarımıza destek olmaya, iş bulmaya vesaire çalışıyoruz.

edit3: arkadaşlar, farklı sosyal mecralardan toplanan para ile 2 aylık kirası ödendi, 1 aylık kirası kaldı. erzak alışverişi yapıldı, ulaştırıldı. faturaları yatıracağını söyleyen birinden de haber bekliyoruz. ordan haber gelmezse, tekrar editlerim. teşekkürler.

edit 4: tamamı halledildi. teşekkürler.

 
para toplamak değil de mesela birikmiş borçlardan kasit neyse onu ödenmesi adina bir sey söylerseniz belki daha inandirici olur.

mesela elektrik faturasi, telefon faturasi, doğalgaz faturasi vb gibi.
  • for the record  (10.08.17 18:54:28) 
tabii ki daha detaylı anlatabilirim. gerçi daha önceki duyurularımdan bu tarz çalışmalar yaptığımı bilen, veya duyurudan sosyal medyamda ekli olup bu çalışmalarımızı takip eden arkadaşlar var (dessy, aychovsky ilk aklıma gelenler).

başka ne gibi detaylara ihtiyaç var sizce? ona göre duyurumu editleyeyim?

önemliuyarılar olayını da net bilmiyorum. ilgilenmiyorumda açıkcası. suimisal emsal olmaz diye düşünüyorum böyle durumlarda ben :). yoksa bu gönüllülük işlerinde motviasyonunuzu yüksek tutmak imkansız.
  • Phoebe  (10.08.17 18:56:43) 
şu faturalari detaylandirabilirsiniz belki
isteyen bir faturayi odeyebilir

  • for the record  (10.08.17 22:31:33) 
Bende fatura olayının detaylandırılması yönündeyim. Özelden abone no vs. paylaşabilirseniz mesela herkes yardımcı olabileceği ölçüde faturalarını ödeyebilir.


  • joker06  (11.08.17 11:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.