[]

Miles and Smiles Kredi Kartı

Kullananlar memnun mu? online olarak başvurdum fakat henüz almaya karar vermedim. Anlamadığım nokta 2 kart birden veriyorlar ısrarla ve ikisinde de kart aidat ücreti var. gold da toplam 178, platinium da 250 lira gibi ücret var yıllık. alınan miller ne bileyim kampanyalar ya da aylık harcamalar bunu telafi ediyor mu?




 
harcamana bağlı. ayda 1.000 tl ekstre ödeyeceksen değmez. 3.000 üstüne düzenli çıkarsan, biletler o masrafı çıkartır. tabii genelde yüksek mil veren market, mazot, bilet gibi şeyler alman lazım. tek parça 5.000 tl mobilya aldığında 10'da 1 puan veriyor, hiç işe yaramıyor.

ha dersin ki daha iyisi var mı? gecmişte wings ve adios daha iyiydi. wings'i uzun yıllar sonra kapattım. bu uçuş programlarının hepsi geçmişe göre resmen rezalet derece kötüleşti. ama sonuçta birinden birini kullanacağım diyerek en düzgun gelen garantiyi seçtim.

2. defa aidat öderken, belli sözler vermen durumunda ücreti iade edebiliyorlar.
  • 507  (10.08.17 00:58:11) 
miller bilet almak için çok karlı değil gibi görünüyor. netekim mille bilet alırken, nerdeyse bilet parası kadar vergi talep edebiliyor.

bunun yerine ekonomi biletleri business'a yükseltmek daha karlı sanki.
  • fever  (10.08.17 01:31:17) 
@507 peki senede 3-4 kere şirket aracılığı ile İstanbul'a gidiyorsam mantıklı olur mu?


  • yüzyıllık yalnızlık  (10.08.17 21:11:45) 
soruyu anlamadım. biletleri şirket mi alıyor yani? kredi kartıyla bağlantısı nedir? istanbulda çok harcama yapıyorsunuz o yüzden mi? yoksa şirket harcamalarını o karttan mı yapacaksınız?


  • 507  (11.08.17 00:34:31) 
biletleri ben alıyorum şirket sonra ödüyor. bilet alınca da x2 mil puanı veriyor ya ondan sordum.


  • yüzyıllık yalnızlık  (11.08.17 00:57:24) 
bilet fiyatını 2x mil verir ama yılda 3-4 kez çok fazla sayılmaz. toplam yılda 2.000 TL bilet tutarında alsanız, 4.000 mil eder. bu da 1 ödül bilet demek hepi topu.


  • 507  (11.08.17 01:09:56 ~ 01:10:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.