[]

Hollanda İş İlanı

Yakın zamanda işimle ilgili bir ilan gördüm. Linkedin üzerinden başvurucam fakat CV ekleme kısmı var (opsiyonel) Sizce ilan linkedin üzerinde olduğu için direk linkedin üzerinden mi başvurayım? yoksa CV ekleyim mi?

eğer CV eklersem nasıl birşey olmalı? aklıma kariyer.net profil bilgilerimi güncelleyip ingilizce olarak çıktı almak geldi başka parlak fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.


 
CV mutlaka ekle ama kariyer'in sablonu cok basit. Internetten düzgün bir sablon bul, fotografli sekilde pdf kaydet ekle.


  • nacarkizi  (09.08.17 23:24:04) 
kariyer.net ilanınla başvurma. bir çok avrupa ülkesinde cinsiyet, yaş, etnik bilgi ve fotoğraf gibi bilgiler olmaz. hatta bu bilgilerin olduğu cv'ler genelde çöpe gider

ps yurtdışında yaşıyorum
  • try again fail again fail better  (09.08.17 23:24:56) 
opsiyonel de olsa cv'nizi ekleyin mutlaka, ama kariyer.net'tekini değil. profesyonel bir cv'niz yok mu? format olarak çok orijinal, değişik olmasına gerek yok, eli yüzü düzgün bir şey olsun yeter.


  • lily briscoe  (09.08.17 23:25:14) 
tavsiyeler için teşekkürler.
direkt kariyer çıktısı olarak değil de şablon olarak kariyer şablonunu kullanmayı düşünmüştüm.
@try again. insanlar linkedin üzerinden başvuru yapıyor genelde. orada da gözardı mı ediliyor cinsiyet, yaş, etnik bilgiler?
@lily Türkiye'de profesyonel bir CV ye gerek duymadım.
  • yüzyıllık yalnızlık  (10.08.17 21:11:02) 
Almanya + Hollanda'da fotograf/dogum tarihi/dogum yeri bilgileri cv'de yer alir. Bilgine.

ekleme: bak surda da yazmislar www.iamexpat.nl
  • nacarkizi  (10.08.17 21:15:09 ~ 21:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.