[]

Türkiye'de biralar dandik mi?

Efes, bomonti, tuborg denedim hepsi beni şişirdi gaz yaptı ve yoğunluğu az geldi. Şerbetçiotu kullanımı berbat. Ben Budweiser budvar içtiğimde tam zevki alıyorum. Türkiye'de önerebilecekleriniz neler? Bi de hakkaten dandik değil mi biralar?




 
Efes seviyorum ben. Alışkanlıktan da olabilir tabi ki ama bana dandik gelmiyor.


  • norek  (09.08.17 19:10:54) 
Efes pastörsüz tam bir efsane


  • Tears of Devil  (09.08.17 19:23:09) 
Pek sanmıyorum. Hatta efes iyi bir bira diye tahmin ediyorum. Yurt dışında efes içen gördüm, hem de 2 tanesi çek idi.

Türkiye'de başka hangi biralar içilebilir? Budweiser budvar türkiye'de var, onu içmeye devam edebilirsin. Bira gurmesi sayılmam ama, leffe (buğday birası) ve guinness (ağzımda bala benzer bir tat bırakıyor, ya da ben bala benzetiyorum) de içilebilir.
  • protector  (09.08.17 19:26:09) 
Tuborg gold iyidir. Efesi pek tutmam.

Yalniz keyif aldigin bira Budweiser ise ne desem yalan cunku Budweiser bildigin Pisswasser.
  • fortisvita  (09.08.17 19:31:21) 
biradan çok anlamam ama türkiye'de içtiğim biraları ben de pek sevmiyorum. ukrayna'da ne içsem efsane geliyor tadı. belki önyargıdan, belki de çok ucuz olduğundan bilmiyorum ama ukrayna'nın en çöp birası bile bizimkilerin en iyisinden daha güzel geliyor bana. bi de çeşit bol, onları gördükten sonra insan 100 alternatif varken tek bi şey içebiliyomuş gibi hissediyo türkiye'de. ha burada da çeşit var, yok değil ama ithal bira içmeye kalksan kutusu 15-16 lira. özbek şair kılışdarov'un da dediği gibi, kesinlikle doğru bulmuyorum, böyle bi şey olabilir mi ya*

hiç öyle adını yazamadığım belçika, alman birasıyla falan da karşılaşmıyorum yani bildiğin ukrayna'da gopniklerin çekirdek çitlerken içtiği, %8 alkol oranlı, plastik şişede satılan sikko biralardan bahsediyorum. onlar bile bizimkilerden çok daha güzel geliyo. bomonti olsun efes olsun tuborg olsun bunları eskisi gibi sevemiyorum şahsen orada içtikten sonra.
  • der meister  (09.08.17 19:36:49 ~ 19:57:48) 
Binalar diye okuyup geldim ama cevaplayayım "tuborg" diyorum ben. 8-10 çeşit bira tattım ama nedense tuborg'u seviyorum.


  • deadwampir  (09.08.17 20:56:58) 
Digerlerine bir sey diyemem efes direkt cop bence.
Carlsberg oneririm sana.

  • stavro  (09.08.17 21:02:10) 
evet saydıkların dandik. Türkiye'de var mıdır bilmiyorum ben Türkiye'de içtim ama sınırlı özel olarak getirtmiş olabilirler kendileri için, belhaven scottish ale. onun dışında brewdog punk ipa ve london pride. sıralamam bu şekilde. yalnız çok pahalılar şaka gibi ya.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.08.17 21:10:48) 
Valla bizim biralar resmen leş. Yurtdışında maes ya da jupiler içiyorum misssss gibi


  • England  (09.08.17 21:37:51) 
istsnbuldaysan bomontiadanya git the polulist. burada bira iç sonra bugüne kadar içmemişim dersin


  • oscar  (09.08.17 21:41:44) 
vedat milor'a göre dandik.
böyle bir şeyler söylediğini hatırlıyorum yani.

  • attirmayin makedonun kafasini  (09.08.17 22:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.