[]

Tatile gitmek isteyip gidememek

Ne yaman bir durummuş arkadaş ya :/

Geçen ay her şeyi ayarladığım günün sabahı arkadaşımdan satış yedim ve çantaları yavaşça yere bırakarak işe gitmek zorunda kaldım. Çok koydu açıkçası ama arkadaşımın da suçu yoktu.

Etrafımdaki diğer arkadaşlar ya evli ya çoktan tatillerini yaptılar. Ailem bayramdan sonra araba alırız öyle çıkarız diyor, onları beklediğime değecek mi ondan da emin değilim.

Yalnız her şeyi yapabilirim ama tatil konusunda içimde çok sıkılacağıma dair bir his var. Siz bu durumda ne yaptınız, ne yapardınız?

 
şu an aynı durumda olan 3 kişiyiz. biri de gelir birazdan :D toplaşıp gidelim.


  • elorelia  (09.08.17 17:57:52) 
1 hafta boyunca tek başıma Londra'yı gezmiştim ve zaman zaman yanımda kafa birilerinin varlığını arasam da düşündüğümde şimdiye kadar yaptığım en verimli seyahatti diyebilirim çünkü kimseyle fikir ayrılığına düşmeden istediğim her yeri gezip görebildim.

Deniz-kum-güneş konseptli bir tatiliyse şimdiye kadar hiç tek başıma yapmadım ama mesela ailemle yaptığım bu konseptteki tatillerde de genelde hep sıkıldım çünkü beklentilerimiz çok uyuşmuyor bu konuda.

Kısacası, zaman zaman canınız sıkılabilir ama eğer her şeyi yalnız yapabilen bir karakteriniz varsa ve tatil yapmak için yanıp tutuştuğunuz bir dönemse bu sefer de yalnız gitmeyi deneyin derim ben. Belki bu vesileyle kafanızı dinleme şansı da yakalamış olursunuz.
  • a day at the races  (09.08.17 17:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.