[]

Node.js için 160 lira vermeye değer mi?

Şu kurs için:

www.udemy.com

w3school'daki tutorial'ı bitirdim, diğer kaynaklara baktım ama proje bazlı öğreten bir yer bulamadım, sonunda sertifika da veriyorlarmış, iş görür mü, öğrendiğini belgelemek adına iyi mi?

not:35 liraya düşmüş, sürekli gezindiğimden etki mi ettim bilemdim :)

 
preview'e bak gercekten deger mi anlarsin.


  • mayeskuel  (09.08.17 16:31:37) 
ortalama iki ayda bir bütün kurslar 10$'a düşüyor. onları takip et.


  • pgup  (09.08.17 16:59:50) 
öncelikle, ilgili eğitim bende 35 lira gözüküyor. zaten udemy'de çoğunlukla 10$ seviyesinde oluyor eğitimler.

sertifikanın pek bir önemi olduğunu sanmıyorum. ancak bir şeyler öğrenmek için 10$ verilmeyecek bir para değil, udemy'yi kullanmaya devam edip etmemek için de güzel bir veri sunar size.
  • saygilarefendim  (09.08.17 17:01:01) 
kursa göre değişir tabi bu kursun içeriğini bilemiyorum ama yorumlardan falan az çok anlaşılıyor.

eğitimleri takip edip 10$'a inince bende alıyorum ve udemy'den gayet memnunum. eğitim veren kişiyi ve eğitime ait yorumları okuyorum öncesinde.
  • contavolta  (09.08.17 17:27:12) 
udemy de istedigin kurslari favorilere at, ayrica udemy mobil app yukle. bir ay icinde mutlaka acayip indirim olacaktir ve 10 dolar gibi rakamlara alabilirsin. udemy de mantik ne bilmiyorum ama cok acayip indirimler oluyor ve mobil app var ise uyari geliyor favorindeki bu derste indirim var diye. 10 dan fazla kurs aldim genelde 100-250 dolar kurslari 10-15 dolara.


  • emrahday  (09.08.17 20:32:36 ~ 20:32:47) 
Emrahday +1
Wishlist e ekliyorum ben de. O şekilde bildirim geliyor mu hatırlamıyorum ama kontrol ediyorum arada. Udemy de herhangi bir kursa 15 dolardan fazla para verilmez. Mutlaka düşüyor. Başlangıç fiyatı da korkutmasın yani. Ulan yüzde 99 indirim mi olur deme. Oluyor.
Bir de şey demeye geldim pluralsight da da güzel node eğitimleri var. Microsoft bilmem nesine kayıt olunca da 3 ay ücretsiz erişim veriyor. Ona da bak mutlaka.
  • Giovanni Pipitto  (09.08.17 20:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.