[]

Bankadan Döviz Çekme

Selam Romalılar,

Şimdi bi miktar Euro'ya ihtiyacım var. Yapıkrediden döviz hesabı açsam, günün içinde tl hesabımdan o hesaba euro alsam, sonra gidip şubeye vezneden çekmeye çalışsam sorun olur mu? Cüzdan yok vs. ya bilemedim mantıken olması gerek ama bir bilen sormakta fayda var.

PS git dövizbürosundan çek diyecekler için bulunduğum bölgeye yakın büro yok. Zaten aşırı bir miktar çevirmeyeceğim 200-300 max. ondan aşırı bir banka-büro farkı çıkmaz diye düşünüyorum.

 
Banka şubelerinden de döviz çwvirtip alabiliyorsunuz, illa euro hesabı açmanıza gerek yok. Yani elinizde tl ile şubeye gidip döviz almak istiyorum işlemi.


  • senolll  (09.08.17 15:46:21) 
internet bankacılığı kullanıyor musunuz? internettn döviz hesabı açın parayı internetten çevirin. sonra gidin çekin. internetteki kurlar biraz daha iyiymiş sanırım.

gerçi az meblağ demişsiniz ama yine de diyim dedim. fayfalı bilgi.
  • fosforlu cevriye  (09.08.17 15:50:34) 
@fosforlu cevriye dediğin nedenden dolayı online yapıp gidip çevirmek istiyorum. @senolll dediğin gibide yapabilirim aslında bu sayede hesap cüzdanı sormazlar.


  • ManikD  (09.08.17 15:53:08) 
hesap cüzdanı gerekli değil bu arada işlem yapmanız için şubeden hesabınıza ilişkin olarak kimliğinizle işlem yapabilirsiniz.


  • fosforlu cevriye  (09.08.17 15:57:02) 
Ben iş bankasından yapıyorum bunu. Kimlikle gidin yeter.


  • bartman  (09.08.17 17:43:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.