[]

kortizon diyeti

yaklaşık 1 ay rahatsızlığımdan dolayı kortizon kullandım. prednol 16 mg kullandım. 4 adet ile başladım. belli aralıklarla düşerek dün yarım hap ile ilaç bitmiş oldu. ama ben de bittim.

Kesinlikle tuz-şeker yemeyerek kilo almayı geçin 10 kilo vererek sağlam bir diyet uyguladığımı düşünüyorum. ne kadar sağlıklı oldu o tartışılır tabi.

neyse sorum şu ki doktorum ilaçtan bittikten sonra 3 hafta kadar diyetine devam et dedi. ama kendimi artık inanılmaz yorgun hissediyorum. enerjim çekildi. halim kalmadı. 3 hafta daha dayanamayağım. 1 hafta kadar diyete devam edip eski beslenmeme dönsem çok mu erken olur? Özellikle kortizon diyeti yapanlar siz ilaç bittikten ne kadar süre sonra normal beslenmenize döndünüz acaba?

 
acil diyetisyene git, istanbuldaysan benimkini tavsiye edebilirim.


  • snowman  (09.08.17 16:35:12) 
Kilo alırsınız. Ben de sizin gibi birçok insanın aksine kortizon kullanırkn incecik bir insan olmuştum. ilacı bıraktıktan sonra biraz acele ettim ve sonrasında çok kilo aldım. Ben ettim siz etmeyin.


  • ruh i tibbiye  (09.08.17 19:11:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.