[]

yüksek lisans soruları

1- şimdi benim bir arkadaşım hacettepe'de bir yüksek lisans programı kabul listesinde ilk yedekte. asillerden bir arkadaşımız başka bir üniversiteden kabul aldı ve sorduk konuştuk diğer kabul aldığı üniversiteye kaydolacağını söyledi. hacettepe öğrenci işlerini aradığımızda kesin kayıt tarihi sonlandıktan sonra bi şekilde ya duyuru açacaklarını ya da arkadaşıma ulaşacaklarını söylediler. biz de yavaş yavaş ankara'da yerleşecek bir yer arayalım o zaman derken bir hocamız şu minvalde bir şey dedi arkadaşıma: sen oraya kayıt olacağın kesinleşmeden bence gidip yerleşme zira birden vazgeçip yedek listesini saf dışı bırakıp kalan asillerle devam edeceğiz diyebilirler.

daha önce böyle bir şey yaşayan ya da duyan eden var mı, nedir bunun olma olasılığı? kesin kayıt tarihi eylül'ün ortasında filan bitiyor, nasıl bulacağız o saatten sonra ankara'da evdir yurttur vs.?

not: hacettepe öğrenci işlerini bugün arayacağız evet. artık bıktım senden gel ol kayıt be, diyecekler arkadaşıma :)

2- eksiduyu.ru dün bilim sınavına gömlek, kumaş pantolon, topuklu ile gittim, mülakatı bekledim ertesi güne kaldı. o kıyafetlerle o sıcakta dağın başındaki okulda mahvoldum kısacası. ya çok mu önemli böyle giyinmek? şöyle bi baktım çevreme benim gibi giyinen 3-4 kişi vardı. giysem bi gömlek, kot pantolon, önü kapalı düzgün bi ayakkabı filan? hiç mi olmaz, bugün gideceğim :/

 
jüri işi bölüme göre jüriye göre değişiyor. ben yüksek lisans için de doktora için de kot tişört gittim. hocalar da öyleydi zaten. ortamı koklamak lazım.


  • alperz  (09.08.17 11:08:56) 
1 - her sey olabilir. gercekten sadece asillerle devam edecegiz, kontenjani doldurmayacagiz diyebilirler, eger imkan varsa aradan birini de alabilirler. mulakatta hic olmayan kisilerin yuksek lisansa basladigini bile gordum.

2 - kadin kisisin anladigim kadariyla, bu sicakta kumas pantolon giyilmez, cici temiz duzgun bir elbise varsa yeterli bence.
  • kassiopeia  (09.08.17 11:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.