[]

Adıyaman'da okuyan öğrenci? Hatta Tıp Öğrencisi?

Evet arkadaşlar, kardeşim burayı kazandı. Burada daha önce okuyan yada halen devam eden biri var mıdır?

Kalacak yer olayını çözmeye çalışıyoruz şu anda.

Şimdiden teşekkür ettim.

 
tıp öğrencisi olduğundan dolayı rahat rahat okur.
ama iibf veya mühendislik fakültesi öğrencisi olsaydı okuyamazdı,
zaten fen edebiyat fakültesinde okuyanları tespit ettikleri anda vuruyorlar.
geçen sene eğitim fakültesini kazanan bir arkadaşım kaydını yaptırmış tam okuldan çıkacakken 3 kişi yanına yaklaşmış ' kardeş o kaydını sileceksin yoksa biz seni sileriz.' demişler.
ama tıp olunca sorunsuz bir şekilde kalır.
ev veriyorlar bir de hizmetçi. daha da güzeli bunların giderleri şirin Adıyaman'nın değerli halkı tarafından karşılanıyor. kendi gözlerimle gördüm adam tıp fakültesine kaydını yaptırdı birden bire içeri 200üçyüz kişi girdi, tıp öğrencisini omuzlara alıp dışarı çıktılar görsen nasıl sevgi seli neyse o gün gece boyunca arabalar ile konvoy yapıp şehir turu attılar. sanırsın Adıyaman eyalet oldu. keşke Yozgat ı yazsaymış.
  • seyduna6687  (09.08.17 11:00:48) 
ahahaha yukarıdaki arkadaşın yorumu ilk bakışta mantıklı bir serzeniş gibi gelse de küçük yerlerde, görece iyi muhitlerde ev bulması diğer bölüm öğrencilerine göre kolay. Sizin bunu belirtmenizde bir sorun yok. Özellikle de öğrenciye ev vermek istemeyen en sahipleri için tıpçı öğrenci makul geliyor. üzücü de olsa böyle.

Cevap: Adıyaman'ı bilmiyorum
  • fallopian  (09.08.17 11:12:40) 
Adıyamanda yaşiyorum ev tutabilir, yurt bulabilir kolay gayet. Adıyaman anlatılan gibi bir şehir değil ben 1.5yıldır buradayım ve hayet güzel bi yer. Tıp okuyan tanıdığım yok ama tıpta asistan arkadaşlar var. Altinşehşrntarafunda eşyalı evler falan vardır oraya uzak derse de tıp fakğltesinin oralarda da evler var .
Adıyaman güzeldir rahat olun kardeşinizi tebrşk ederim.

  • biarkadastanduydum  (09.08.17 19:28:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.