[]

flüt dersi ama nasıl?

Selamlar,
Ekonomik olarak sıkıştığım bir dönem ders ücreti artık fazla geldiği için dersleri bıraktım. Bir daha da başlayamadım yine parasal sebeplerden. Herneyse şimdi yeniden asılmak ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Bir şekilde geriledim çünkü iş güç derken, kendim de çalışmayı aksattığım için.
İnternette çok faydalı bir kaynak bulamadım. ders gibi olmuyor. Nasıl bir yol yöntem tavsiye edersiniz?


 
valla cd lerden veya internetteki yazilardan devam etmenizi tavsiye etmem.
enstrumanin, iyi hocalar esliginde dogru tekniklerle devam ettirilmesi gerekir. (iyi calan biriyle degil bakin, iyi ogretebilecek biriyle)

bunu da ucretsiz yapmaniz anca o kisiyle dostluk kurmanizla mumkundur, aksi takdirde illa ki bir meblag vermek durumunda olursunuz.
konservatuvarlaran son sinif ogrencilernden biriyle durumu konusup devam ettirebilirsiniz cüzi bir miktara.
  • la traviata  (23.01.10 13:36:31) 
flüt çalmıyorum ama nota öğrenme konusunda sıkıntı yaşıyorsan ve istanbuldaysan yardımcı olabilirim.


  • tyketto  (23.01.10 13:45:59) 
istanbuldaysanız, ismek'te kursla ücretsiz. hocaları da parayla aldıklarınız kadar iyidir. ancak kayıt dönemi geçti sanırım, direk yönetim veya hocaya konuşursanız misafir öğrenci olarak takılırsınız sanırım.

sitesinden nerelerde fülüt dersi olduğunu görebilirsiniz.
  • tulkas  (23.01.10 17:22:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.