[]

önemliuyarılar'a para gönderen süper zekalarla alakalı

gelen paralarla alakalı, gönderenlerin adı tutarları vs ekran görüntüleri var. bunları yayınlayan da mı "önemliuyarılar" nikli yazar?

s-media-cache-ak0.pinimg.com

bunun gibi başka görüntüler de var.

adam bir de kendine gönderilen paraların bilgisini mi yayınlıyor? yayınlıyorsa neden yayınlıyor?

 
Millet kendi isteği ile yolladı ben zorlamadım demek istiyor herhalde


  • gazozailacatmauzmani  (09.08.17 01:13:35) 
Dolandırıcılık suçtur. Olayı takip etmedim ama bu baslik altindan anladığım kadaryla yapılan dolandırıcılık.


  • Zeth  (09.08.17 01:25:07) 
Şuradan sözlükteki profiline ulaşabilir ve en son olayla ilgili başlıklara seri yazdığı yazıyı görebilirsiniz: eksisozluk.com Bunun sonunda elindeki olayla ilgili görselleri ve verileri paylaştığı bir link var. Yani evet kendisi paylaşmış. Yazıda ne olduğunu anlatıyor zaten, yorum konusu karmaşık.


  • olanlaolunmaz  (09.08.17 01:28:14) 
neden ayiptir yahu, neresi ayip bunun? keriz varsa silkeleyecek, donunu indirip egilen varsa seveceksin.

bu enayiler beyinlerini minimum gerekli seviyede kullanmadiklari icin suclanmali.
  • no christ requires  (09.08.17 02:22:22) 
Basliga ben de yazdim. Turkiye'de oldugum sure icinde boya yapmak gibi seylere yardim edebilirim dedim tamamen fiziksel olarak yani. Sonra mesaj geldi ya sunlari bunlari almaliyiz falan diye. Yalniz bunu yazan o eleman bile degil baska bir yazar. Ben de ona yazdim oyle kimseye para vermem gider bakariz ev kotu durumdaysa orda aramizda toplariz biseyler yapilir dedim. Geri donus bile almadim. Ben de geri geldim zaten. O yuzden oyle direkt para gondermek sacmaydi ve bi de adam o bicim liste hazirlamis onun pesinden kosmak daha da sacmaydi.


  • c1b2k3  (09.08.17 09:34:12) 
olayı takip etmedim ama bence de dolandırıcılık olay. telefon dolandırıcılığına da kanmak akılsızca ama yabçak bişey yok herkesin başına gelebilir.


  • hasmetizm 2046  (09.08.17 09:44:45) 
su veren itfaiyenin hortumunu s*keyim. bu ekşici p*çlerine az bile yapmış.

helal olsun, okullarda ders olarak okutulsun.
  • plastic_angel  (09.08.17 11:06:40) 
Evin önceki halinin fotoğrafı varmış, entrylerde bahsi geçiyor ama fotoğrafı göremedim, link var mı?


  • hair freak  (09.08.17 11:30:41) 
valilik izni olmadan yardım toplanması suçsa evet belki suçtur ama bu iş nasıl dolandırıcılık oluyor arkadaşlar bi anlatın lütfen.


  • elorelia  (09.08.17 11:33:03) 
Olay ortaya çıkmadan önce 700 lira gönderen kişinin şuanki halini merak ettim.

plus.google.com

Oğlum bu paralar baya büyük, yapmayın etmeyin çocuklar.
  • faraton  (09.08.17 11:38:30) 
olayin neden dolandiricilik oldugunu anlamadim. olayi dun gordum, burada biri sormustu yine. neler donmus dedim ama adam herhangi bir entryde acliktan oluyoruz dememis. zaten babasi pazarciymis, annesi 14 yildir sanirim kansermis. hikaye dogru gibi yani, daha onceki entrylerinde bahsetmis. insanlar da para vermis. para verenler, vermeyenler kadar derdine dusmemistir bence. kaldi ki para verenler de bir zahmet arastirip, eylemlerinin sorumlulugunu almayi bilsinler.

8000 ile gecinemedigine dair bir entry var, insanlar da buradan celallenmis anladigim kadariyla. Bu da tipik, duyuruda da her gun onlarca goruyoruz, su kadar maas aliyorum gecinemiyorum, soyle sevgilim var, boyle superim triplerine giren, kendini olmadigi gibi gostermeye calisan 'cocuk'lardan bir tanesi.

uslup yanlis olabilir, ama saglikli bir aile hayati olmamis zaten (bugun yazilan bir entryde var) ve siddet ve sinir konularinda ailede genel olarak bir sorun oldugundan bahsetmis.
  • kassiopeia  (09.08.17 11:45:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.