[]

Üsküdar nasıl bir yer

Tek başına yaşayacak, bağnaz gözlerden uzak olmak isteyen bir kadın için üsküdar nasıl bir yer?

Arkadaşım salacak, çiçekçi, selimiyei doğancılar uygun olur falan dedi.

Var mı eklenecek mevkiler?

Yarın ev aramaya başlayacağım üsküdarda. Buradan bak buradan bakma diyeceğiniz yerler olur mu?

 
arkadaşım doğancılarda oturuyor bir gün sorun yaşamadı (tahtaya vurma efekti) bende sık sık giderim hem ulaşımı kolayda bir yer. gecenin bir vakti bile dönsen pek sorun olmaz. en oturulası yerlerden biri.


  • ManikD  (09.08.17 00:16:19) 
Bir sene Doğancılar-Paşakapısı tarafında, 4 sene de Çiçekçi-Selimiye tarafında oturdum. İkis de çok güzel semtler, Selimiye'yi daha çok severim. Ev arkadaşım benden ayrıldıktan sonra 3 yıl İcadiye'de oturdu, o da memnundu.
Kadın

  • aychovsky  (09.08.17 00:19:27 ~ 01:07:44) 
Arkadaşlar bide cinsiyet yazsanız çok süper olur.


  • zimbirik  (09.08.17 00:20:43) 
üsküdarın neresinde yaşayacağına bağlı. sancaktepe üsküdar değil bir kere üsküdara uzak sayılır.
sancaktepe istediğin gibi bir yer değil pek. kiralar uygun ama sana uymaz.

üsküdarda bulgurlu , libadiye tarafı çok güzeldir orada yaşıyorum diye demiyorum :). temiz nezih bir yer.
kiralar coğu yerine göre daha fazladır ama illa ki uygun bir yer bulursun. öğrenciler falan da eve çıkıyor buralarda. 2-3 hanımefendi eve çıkılabilir.


erkek.
  • Caaannn  (09.08.17 00:25:02 ~ 00:25:17) 
6 senedir 2 kız yaşıyoruz biz Üsküdar merkezde. Evet çok bağnaz insanı var falan ama kişisel olarak hiçbir sorun yaşamadık daha burda. Ben taşınmak istiyorum gerçi Üsküdar'dan ama başka sebeplerim var benim. Yoksa yaşanmayacak yer değil. Hatta konumu itibariyle İstanbul'da yaşanacak en iyi 2-3 yerden birisi.


  • ms brownstone  (09.08.17 00:28:42) 
Üsküdarda yaşanabilecek en nezih ve sakin semtlerden biri Bağlarbaşı'dır. ancak metro açılacak yakında ve saçma sapan kiralar istemeye başladılar. en son 50m2 giriş katına 1000tl demişlerdi.


  • KidLazer  (09.08.17 10:12:53) 
Doğancılar - Paşakapısı tarafları çok güzel. Öneririm.Eşim(kadın) 10 senedir Üsküdar'da yaşıyor(Çarşı, Aziz Mahmut, Paşakapısı'nda oturdu sırasıyla), 5 senesinde tek başınaydı. Herhangi bir problem olmadı.

Şunların "salacak, çiçekçi, selimiye, doğancılar" hepsi güzel semtler. Hepsinden istanbul'daki bir çok yere maksimum 1 saatte ulaşabiliyorsunuz; bu büyük avantaj sağlar.

Ben merkezin kalabalığının bir nebze azaldığı Halk caddesinin üst bölümünden başlayarak; o caddeyi takip etmenizi; ve caddeden çok uzaklaşmadan Doğancılar parkı çevresi, Paşakapısı, Çiçekçi ve Selimiye'ye bakmanızı öneririm.
  • saygilarefendim  (09.08.17 10:24:22) 
bence libadiye, bulgurlu, kısıklı, tarafları da gayet uygun. bağnaz filan değil üstelik, tek başına gidip ev bakabilirsin.


  • eindaclub  (09.08.17 10:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.