[]

anlamsız iç sıkıntısı

sizlerde de var mı bu aralar? nasılsınız?




 
sıcaktan hep.


  • secrex  (08.08.17 20:07:08) 
şu aralar yok, bahar mevsimlerinde pek olmaz bende. akşamları bazen gelirler.
Ama bu sıkıntıların anlamsız olmadığını okumuştum bi' yerlerde bilinçaltı pompalıyormuş sanırım, o yüzden biraz onları dinleyip çözebileceğin birşeylerse üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

Nasılız; fena sayılmayız, dünyevilik dertlerimiz var işte, ve esasında çözümü bizim elimizde değil ama işte insan ve çevre faktörleriyle dert edinebiliyoruz bunları zaman zaman. Ama havalar böyle güzelken de çok da uzun dert etmiyoruz tabi, bi' kahve yaptım şimdi camdan tarlaları izliyorum, son 3 gün uyumadan zaman geçtiği için bugün 18 saatten fazla uyumuşum onun dışında dert edindiğim birşey yok. güzeliz güzel.
  • mete kudur  (08.08.17 20:09:28) 
insan içine gir ama hep onları onayla. asla onlara muhalefet olma. onlar ne diyorsa sen de katıl onlara. onlar gülerken sen de gül gülesin yoksa bile geliyor, onlar kızıyorsa sen de kız. iç sıkıntısına birebir.


  • for day to break  (08.08.17 20:27:54 ~ 20:28:14) 
Haftada 2-3 kez vuruyor bana da.


  • apolitikherif  (08.08.17 20:28:15) 
bazen ihale almış yandaş mutluluğuna sahibim, bazen doğruları söyleyip oy alamayan sosyalist - hümanist mutsuzluğuna.

Büyüklerle ben yapamıyorum
çocuklar da almıyor beni oyunlarına
devlet dairesinde
yangından kurtarılmayacak
sıkışmış bir çekmece gibiyim
açılamıyorum sana

Sunay AKIN
  • lebenlius  (08.08.17 20:31:37) 
var ve mutsuzum


  • acckr  (09.08.17 03:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.