[]

ilkokul arkadaşıma düğün hediyesi

selam. ilkokuldan sonra hiç görmediğim sıra arkadaşımla yakın zamanda facebooktann iletişime geçtik. geçen sene beni nikahına çağırdı gidemedim. nikahını yaptı evlendi yani ama düğününü şimdi yapıcakmış. normalde altın takarım diyodum ama şu an gereksiz geliyor. anadoluda bir ilçede karı koca öğretmen çiftler. e evlerini falan da geçen sene düzdüler. ben bu altın olayına evlenen çifte maddi katkı mantığıyla yaklaştığım için şimdi altına takmaya gerek yok diye düşünüyorum. onun yerine güzel bi hediye alayım, kullandıklarında memnun edici birşey olsun, bu da sağolsun klar'ın hediyesiydi desinler. 300 tlye kadar bütçe ayırabilirim. önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

not: ben erkek, evlenen arkadaşım erkek.


 
Elektrikli bir ev aleti olabilir, gerekirse ihtiyaç paralelinde değiştirirler.
Alternatif olarak Paşabahçe'den bir aksesuar olabilir.

  • cakabo  (08.08.17 16:18:35) 
gelecek altın ve para için düğün yapıyordur zaten onlar 1 senenin ardından. 1 yıldır evli adamın hemen hemen tüm eşyaları da vardır. bir şeye ihtiyacı var mı diye sorabileceksen onu al. yoksa tak bi çeyrek kendileri istediği gibi kullansın.

ben olsam ilkokuldan beri hiç görmediğim birinin düğününe hiç gitmezdim o ayrı mevzu.
  • nrmnm  (08.08.17 16:31:05 ~ 16:31:37) 
mesela bu nasıl? www.hepsiburada.com


  • klar  (08.08.17 17:40:00) 
ceyrek takar gecerim.


  • cooperr  (08.08.17 18:06:02) 
hocam böyle bir hediyede "bu da sağolsun klar'ın hediyesiydi" demeleriyle "lan adam 300 lira verip eve angarya almış. mutfakta zaten yer yok 100 lira taksa daha iyiydi" demelerinin ihtimali eşit. adamı sen tanıyorsun ama anadoluda kaç öğretmen ekmek kızartma makinesine ihtiyaç duyuyordur ki? bu kadar bütçe varsa en temizi çeyrek ama karar senin tabi.


  • nrmnm  (08.08.17 18:40:18 ~ 18:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.