[]

Kaldirimdan giden motorcular

Yani arkadaslar burasi istanbul falan degil marmaris yani ama evin onundeki yoldan yuruyemiyoruz. Motorlari hep kaldirimda kullaniyolar. Bazilari cok cok az kismi dikkat ederek geliyo sorun yok. Ama bazilari cok hizli geciyo carpilmamak sans yani. Sesleride duyulmadigindan arkaniz donukse farkedilmiyo. Bugun bizim komsuya carptilar 50 yasinda kadin kolu catladi. Yani ne yapilabilir ki? Sikayet vs. Olmadi ben de ip baglicam yani dussunler diye.




 
kimi kime şikayet?

geçenlerde bir asker uğurlamasında yaralananlar oldu biliyorsunuz. kadıkoy yeldeğirmeninde de "asker uğurlama" adı altında yerli-yabancı bangır bangır müzikler, bağırtılar ve peşpeşe ateşlenen silahlar gece 12'ye kadar sürdü. tam 18 kez aradım 155'i. ya düşmedi, ya açmadılar ya da bant kaydı dinletip kapattılar. nihayet düşürdüğümde de "ekip gönderiyoruz" dedi telefona bakan kişi. gelen ekip "polise kalkan eller kırılsın" tezahüratıyla araçtan inmeden uğurlanıyor. ondan sonra kızılderililer kötü...

sokayım böyle memlekete!
  • runagain  (07.08.17 23:42:30) 
durdurup dovebilirsiniz mahalledekilerle birlkte. ne temiz dovulurler ustelik, canim cekti soyle bir iki comar dovmeyi. kaldirimdan gitmek ne demek? bu resmen "ipimde degilsiniz, siz kimsiniz a queue" demek, ben de bunu kaldiramam.


  • no christ requires  (07.08.17 23:43:34 ~ 23:45:04) 
normalde çok hızlı yürüyen ben, öyle durumlarda inadıma ağır aksak yürüyor, elimde alışveriş poşetleri varsa yere koyuyorum ki geçiş yolu kapansın.

tam cevap olmayabilir ama elden bu geliyor yani. bu tipler keşke geberip gitseler. motorcuların kendilerine has ayrı bir iticilikleri, boşvermişlikleri var.
  • m e b  (07.08.17 23:45:12) 
Çeli̇k gerebilirsiniz. Boyun hizasında olursa daha etkili olur. Mümkünse gece gerin ve kamera vs görüntü almayan bir yer olsun.


  • catch the arrow  (07.08.17 23:47:05) 
ben bağırıyorum "burası size yasak" ya da "burası sizin yolunuz değil" diye.

bisiklet yolunda da çok var bu parazitlerden. çok sinirim bozuluyor. yürüyüş yollarına giren dallamalar var... şikayet filan çare olmuyor ben de avazım çıktığınca bağırıyorum
  • mutlusismankedi2015  (07.08.17 23:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.