[]

Gıcık Hastalıklar

Vücudunuzda var olup sizi rahatsız eden, hayat kalitenizi düşüren ve sinirinizi bozan rahatsızlıklarınız nelerdir?

Mesela ben evimden başka yerde günler geçse bile büyük tuvaletimi yapamam, doğru düzgün uyuymam; karnım olur olmadık yiyeceklerle deli gibi şişer ve huzurum bozulur, idrar yolu enfeksiyonum nadir de olsa nükseder. Buyurun, sizde neler var?


 
Hipoglisemi.
Açken ben ben değilim.

  • sopiro  (07.08.17 23:18:14) 
çok fazla terliyorum ve büyük oranda psikolojik maalesef. ismail türüt benim yanımda hiçbi' şey değil. bu yüzden yaz mevsimi kadar nefret ettiğim şey azdır. pek su da içmediğim için mayışıyorum hep. enerjim düşük, leş gibi terliyorum falan. iğrenç.


  • der meister  (07.08.17 23:34:58 ~ 23:35:39) 
Aylardır beni ağlatan ses tellerimdeki ödem.

Ne hastalıkmış bitmedi. Sıcak kahve içemiyorum, soğuk bir şey içemiyorum, dondurma yiyemiyorum, geçen 3 gece içki içtim sabahında sesim kısıldı. Doktora gidiyorum yapabileceğim bir şey yok iyi bakacaksın nodul olursa ameliyatla alırım diyor başka bir şey demiyor. Eeeh beeh. Yaz sıcağında soğuk su içme lüksüm bile yok.
  • jazzabel  (07.08.17 23:59:34) 
Kaygı bozukluğu
Cilt lekeleri
Uykuya dalamama
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite
Alerjiler (dermatit, rinit, farenjit vs) Belli bir şey de yok, neyin ne zaman alerji yapacağını bilemiyorum.
Dişlerimin zayıf olması

Bir de hastalık değil ama sigarayı bırakacak ve hergün düzenli spor yapacak irademin olmamasına sinir oluyorum.

Bayağı çürükmüşüm yalnız
  • curukturpkokusu  (08.08.17 00:08:49) 
Sese ve ışığa aşırı duyarlılık.


  • manuel mandalina  (08.08.17 00:26:41) 
Bende 6-7 ay önce çok şiddetli baş dönmeleri ve mide bulantıları başladı durduk yere. Başta zehirlendim sandım ama geçmedi. 8-10 ayrı doktora gittim hiçbiri de bi bok bulamadı. Hala da geçmedi. Şiddeti azaldı ama hala gün içinde ara ara başım dönmeye başlıyor. Yaşam kalitemi yerle bir etti. İlk 1-2 ay sokağa çıkmaya bile korkar olmuştum ama şimdi biraz alıştım. Hayata dair hevesimi baya kırdı, intiharın eşiğine getirdi öyle bir illet.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.08.17 00:53:44) 
Birkaç kıştır olmuyor ama kışları farenjit.
Bir de ben kendi evimde de tuvalete gidemiyorum, yani o ihtiyacım olmuyor. Haftada bir, en fazla iki. Yoksa başkasının evinde ekstra sıkıntılı değilim. Kendi evimde de sıkıntılıyım.
Spor yapınca dayak yemiş gibi yoruluyorum, en az birkaç saat uyumazsam zinhar kendime gelemiyorum. Oysa tam tersi enerjilenmem gerekiyormuş.
Uçak korkusu, sonuçta bu da bir hastalık.
Tansiyonum genel olarak düşük, 4-5 yılda bir bayılayazarım. İki kere de bayıldım. Bazal metabolizmam düşük. Spor yapıp hızlandırınca ve düzenli spora alışınca 1200'lere ancak çıkıyor.
Doğada kendi halime bırakıldığında üşürüm. Şu an değil tabii de, diğer insanlara göre.
  • aychovsky  (08.08.17 01:07:35 ~ 01:08:16) 
Alerjik rinit baya gıcık bence. Sürekli ilaç almayı pek sevmediğim ve antihistaminikler fazla uyku yaptığı için yaz, kış, her daim nezle gibiyim.
Hapşırık krizleri, burun ve geniz akıntısı.. Dayanılmayacak durumlarda ilaç alıyorum sonra tüm gün aptal aptal dolanıyorum ortalıkta. Gözünün, burnunun hatta kulak içinin kaşındığını hayal etsene gerçekten hayat kalitesini baya düşürüyor.

  • blueprints and cigarettes  (08.08.17 10:52:24) 
Bursit var bende.
Geçmedi bir türlü. Soluma yatamıyorum artık. Bir ara daha da kötüydü, sadece sırt üstü yatabiliyordum. Uzun yürüyemiyorum, ki uzun yürümeyi çok severim.

Bir an önce geçsin, lütfen...
  • SiyamkedisiZorro  (08.08.17 11:22:25) 
tansiyon düşüklüğü
sinüzit ama himalaya tuzunun gözünü seveyim hemen açıyor
hepatit b (en tehlikelisi, siroz olmama 2 basamak kaldığını söyleyenler bile var) ilaç kullanıyorum (tamamen vücudumdan silinme ihtimali de varmış, inşAllah)
ilaca bağlı karın ağrısı (karbonatlı su anında rahatlatıyor)
d vitamini eksikliği
bunun dışında burdan istanbul'a kadar yürürüm aşırı enerjiğim. hiperaktive ve dikkat dağınıklığı sanırım.
  • for day to break  (08.08.17 11:26:45) 
vücudumun diğer kısımları ortalamadan düşük terler ama ellerim-ayaklarım aşırı terler. kışın da buz gibidirler.
burnumun bir tarafı sürekli tıkalıdır. genel olarak sinirimi bozuyor, sportif aktivitelerde de zorluyor.
10 gün falan zıçamamak normaldir benim için. rekorum 13 gün. arada iki-büklüm yaptıracak kadar ağrı da yapıyor. ama son 1 aydır falan beslenmeyi düzelterek 2 günde 1 ortalama yakaladım.
  • misterturist  (08.08.17 11:42:26) 
Birçok ilaca alerjim var. Antibiyotik ve grip ilaçlarını zaten kullanamıyorum. Bazen dayanılmayacak kadar ağrım olunca ağrı kesici içiyorum ama o bile kötü yapabiliyor. Bu yüzden hastalıklarımı da mümkün olduğunca ilaçsız atlatmak zorundayım.


  • peggy  (08.08.17 11:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.