[]

Sadece el bagajı ile uçuş 2?

Selamlar, bu hafta içinde biri Ryanair biri de Pegasus olmak üzere 2 uçuş yaptım. İkisinde sadece el bagajı hakkım vardı. İkisinde de internetten check in yapıp, boarding passı bastırıp, direk kapıya gittim ve uçağa bindim. Hiç kontuara falan uğramadım. Kimse de gel senin el bagajını tartalım, boyutlarına falan bakalım demedi, yani hakkım olan 10kg(ryanair) ya da 8 kg (Pegasus)değil de 20-25kglık kabin bagajım olsa elimi kolumu sallaya sallaya uçağa sokacaktım.

Bana mı oyle denk geldi yoksa fazla sıkı kontrol etmiyorlar mı sadece el bagajı olan adamı?


 
fazla sıkı kontrol etmiyorlar. bazı havaalanlarında kapıda da tartılıyor yalnız el bagajları.


  • Deathrow  (07.08.17 21:37:05) 
havaalanina ve ucusuna gore degisiyor. hatta binis sirasinda kontrol yaptiklari halde sirtcantalarini ölcmedikleri de oluyor. birden fazla denk geldim buna ben. ryanair icin konusuyorum. pegasusta bazen bir gorevlinin binis sirasinda gelip tek tek herkesin cantasini tarttigina da cok denk geldim mesela. ama onun ne zaman olup ne zaman olmayacagini bilmek pek mumkun degil ne yazik ki.


  • in vino veritas  (07.08.17 21:48:42) 
kabin bagajı nasıl 20 -25 kg edecek tuğla mı koyacaksınız


  • n62  (07.08.17 21:52:42) 
ryan air icin:

arkadasim lizbon'dan milano'ya el bagaji olarak 70 lt'lik dagci sirt cantasi ile geldi, kimse bir sey dememis.

bergamo/milano'dan binersen patlatirlar. tek tek sokup tartiyorlar.

yoreden yoreye degisiyor yani. yarin bir gun patlama ihtimali de var.
  • no christ requires  (07.08.17 22:37:30) 
air asia gozune buyuk gelirse tartiyor, tayland kambocya laos vietnam ucuslarinda.


  • cedex  (07.08.17 22:45:22) 
bazen kapıda kontrol ediyorlar. başıma gelmedi de mesala tam o noktada çanta büyük olsa ta oradan geri mi yolluyorlar para mı alıyorlar merak ettim.


  • hononu  (07.08.17 22:58:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.