[]

böyle bi platform var mı yau?

yemeksepeti gibi, ama kitap getiriyor. biraz da getir gibi.




 
kitaplarinizi zaten internetten alabilirsiniz. yemeksepeti'nde oldugu gibi cani cekene bir saat icerisinde kitap ulastiracak bir sisteme kim yatirim yapar bilmiyorum. "bu is tutar" deyip motorlu kurye tutacak kitabevine de embesil gozuyle bakarim sanirim. turkiye ozelinde de kitaplara olan duskunlugumuz cok az oldugu icin gercekten var mi diye merak etmekten cok, hayal kurup "keske olsa" seklinde fikir paylastiginizi varsayiyorum.


  • hopeless  (07.08.17 22:24:44) 
internetten kitap satanlar standart kargo şirketleri ile çalışıyor. birkaç saat, hatta dakika içinde getirmek gereksiz yatırımdır. yapılması bence imkansız. hopeless'a katılıyorum.


  • himmet dayi  (07.08.17 22:43:13) 
Viyana'da(bir bolgesinde) var bu, yakinlardaki kitapcilardan getiriyorlar.

www.lobu.at
  • common of demons  (07.08.17 23:25:45) 
Getir'de kitap var. Kisitli tabii ama belki bakmak istersin.


  • piremses  (07.08.17 23:53:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.