[]

ben mi abartmışım yoksa o mu rahatsız edici davranmış?

gençler, üniversiteden tanıştığım ama çok da yakın olmadığım biri var. flört gibi birşey.okuldan mezun olduktan sonra bir yıl konuşmadık ama geçen yıl bu tarihlerde yazışmaya başladık ve bir kere de yüz yüze görüştük. sonra neyse olmadı. ben başkasıyla o da başkalarıyla.

derken geçen aylarda tekrar konuşmaya başladık. geçen cuma akşam iş çıkışı görüşelim mi dedi? tamam dedikten sonra akşama bende kalırsın, ailem zaten evde yok filan dedi ve ısrar etti. bende o böyle diyince rahatsız oldum ve o akşam işim var diye buluşmadım. iş çıkışı buluşsak birinci arabası var,evime bırakabilir. ikincisi benim elim-ayağım tutuyor kendim gidebilirim. tüm bunlara rağmen ısrar etmesini rahatsız edici buldum. (vol1)

pazar günü gün saatleri içinde buluştuk bu sefer. muhabbet güzeldi vs ama konuyu durup durup ailem yok, ev yemeği özledim, evime gel bana yemek yap demeye getirdi. bende şkayla karışık hayır cevabı verdim ama bir değil iki değil durmadan konuyu buraya çekti ve ısrar etti. durmadan eve çağırmasını hele ilk buluşmada inanılmaz irrite edici buldum. (vol2)

son 3 yıldaki iki uzun süreli ilişkimde avrupalı erkeklerle olmuştu. hiç böyle ısrar etmemişlerdi, hatta beni rahatsız edecek birşey dahi yapmamışlardı. hatta ve hatta öpmeden önce öpebilir miyim diye izin almışlardı.

bu sebeple onun bu davranışı bana çok rahatsız edici geldi. sonuçta ilk buluşmada hatta öncesinde daha buluşmadan böyle eve çağırması, emrivaki yapması... bir de kibarca ve açıkça hayır dememe rağmen ısrar etmesi sanki seks dileniyormuş gibi geldi. resmen acıdım ona. gözüme ezikçe geldi. öyle işte.

siz ne düşünüyorsunuz?
(yaş ve cinsiyet please)

edit: üniversitede arkadaş filan değildik bu arada. ayaküstü selam-selam harici oturup muhabbet etmişliğimiz bile yoktur.

 
Evet seks dileniyor. Klasik davranış gel sana yemek yapayım, film izleyelim vs. Sadece selam sabah olduğu için de muhtemelen nasıl biri olduğunu bilmiyor, şansını deniyor. Çok rahatsız edici bir davranış kesinlikle, bir daha görüşme derim.

23 K
  • cherokee rose  (07.08.17 21:40:09) 
standart "türk kızını" eve atmak için böyle ısrarlar gerektiğinden(çünkü piremses nazlı olmak zorunda), seni de standart "türk kızı" sandığı için midene giden yolun bu olduğunu düşünmüş olabilir.

bu tip konularda rahatsız olmanın bir sınırı yok, hiçbir şey demeyip bakışı bile rahatsız edici olabilirdi; abartmak diye bir şey yok yani, rahatsız olmuşsan rahatsız edici bir davranıştır.

öpmeden önce izin isteyen erkeği bırakarak büyük hata yapmışsın yalnız. buralar sana göre değil pek...
  • Bruce  (07.08.17 21:41:31 ~ 21:42:58) 
o da mümkün tabii ama bana seks dilenmekten ziyade sekse en kısa yoldan ulaşmak istiyor gibi geldi.
yani gezelim tozalım, flört edelime ve ilişkinin ciddi bir şeye dönüşme ihtimaline tahammülü yok ve bunu açıkça göstermek istiyor da olabilir.

  • filteria  (07.08.17 21:51:41) 
Gıcık oldum pisliğe
Sonra bize seks istemiyorsunuz diyorlar

  • sagin  (07.08.17 21:56:56) 
bu bir tacizdir. 31 e

bu arada bizler öpmeden önce izin istesek ezik avrupalı isteyince kibar oluyor buna da parmak basmak istedim.
  • guitarissimo  (07.08.17 22:03:03) 
Tabii ki onun okuzlugu.

Gorusme +1
  • runagain  (07.08.17 22:05:40 ~ 22:13:02) 
Abazaymis arkadas beyfendiye kari gönderelim

Tacize de girer aslında

Baya da irrite edici

Yol ver gitsin

34 m
  • all girls dream  (07.08.17 22:19:34) 
Çok itici.
24, K.

  • ms brownstone  (07.08.17 22:27:24) 
adamın niyeti seks. uzaklaş.


  • elorelia  (07.08.17 23:01:21) 
En korktuğum insan tipi.
Seksi falan bırak direk seri katil olma ihtimali geliyor aklıma böyle durumlarda.
Karşımda psikopat varmış gibi davranıyorum.
Not: Evet paranoyaklık var biraz.
28 Kadın.
  • mutekebbir  (07.08.17 23:08:02) 
Israr etmekle hayvanlık yapmış orası kesin fakat adam senle ilişkisinden ne istediğini öküzce de olsa başta açıkca belli etmiş. Bunu bile bile konuşmaya devam edip buluşmaya gitmişsin. Üstüne rahatsız olduğunu söylemeden şakayla karışık cevaplar vermişsin. İrrite olduğunu ona söylemen gerekiyor. Konuyu Avrupalı erkeklere getirmen ise saçma olmuş.


  • hildirim  (07.08.17 23:27:02 ~ 23:29:31) 
Irrite edici ama sen de "belki degistiririm" diye konusmaya devam ediyorsan etme. Adamin niyeti belli iste @hildirim + 1


  • piremses  (07.08.17 23:49:07) 
O rahatsiz edici davranmis haklisin.


  • twelfth  (07.08.17 23:55:15) 
gelişimini tamamlamamış

görüşme+100
  • my pink  (08.08.17 19:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.