[]

İzmir de ne yapılır

Yarın sabah 8-18 arası boşum. Yüzmeye vs başka etkinliğe tek başima gidebileceğim nereler var?




 
4senedir o şehirden çıktım yalnız düşünüyorum da bence hala yapacak birşey yok. Ben 7 8 sene önce kitabımı alıp fuarın çimlerine giderdim biraz kitap okur sonra bir saat falan uyurdum. Keske eskisi gibi kalsa hersey :( bu ileti özlem içerikli oldu


  • fıytfıyt  (07.08.17 00:26:28) 
Fransız kültür merkezine bi bak etkinlik oluyor orda genelde. Başka sinema var mıdır Karaca'da bu konuda bir fikrim yok. Tiyatro için saat biraz erken. Şehrin bildiğime göre baska kültürel bir aktivitesi yok. Yürüyüş falan yapmak istersen teleferiğe git Balçova'da insanlar yürüyüş yapıyor dağa doğru. Cidden ne kadar boş bi şehir yaa..


  • fıytfıyt  (07.08.17 00:40:38) 
İzbanla foçaya gidebilirsin sabahtan, ya da fahrettin altaydan kalkan dolmuslarla urla ya,seferihisara falan gidebilirsin.ptesi sakin oluyor. Şehir içinde takılma derim.


  • denef  (07.08.17 00:50:44) 
İzmirde yapılacak en iyi şey izmirden gitmek bence. Hiçbir şey yok izmirde deyince bozuluyorlar. Ecnebinin teki asansör yapmış 200 sene önce onu söylüyorlar. Sabah 10 akşam 8 arası tam sıcak saatler dışarıda olunmaz hatta bence denize de girilmez. En güzeli sabah erkenden bostanlıda kahvaltı bence. Sonra da kapalı serin bi yerde vakit geçir.


  • Batuhanolabilir  (07.08.17 00:54:16 ~ 01:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.