[]

pişik

fotoğraf falan koymayacağım, telaş etmeyin.

önceki koşu duyurumdan feyz aldım ve koşulara başladım. ancak, 1.74 boya 83 kiloyum -1 ayda intermittent fasting ve iş çıkışı iş yerinden eve 6 km yürüyerek 14 kilo verdim. hem bana, hem de kilo vermeye niyeti olanlara verilebildiğini göstererek motivasyon olması için yazıyorum.- ve bu kilo fazlalığı her koşudan sonra genital bölgede oldukça acı verici pişiklere sebep oluyor.

iç çamaşırı ve basketbol şortu ile koşuyorum. biraz devşirme, farkındayım. koşu taytı alıp iç çamasırsız mi giymem gerek? ayrıca, decathlon'dan 35 liraya falan bir koşu şortu alabileceğimi biliyorum ancak eğer şu an bu bütçeyi bile ayıramıyorsam; bu acının oluşmaması için bir öneriniz var mı?

kendime karşı da biraz acımasızım. en kötü çözüm çıkmazsa her acı çekişimde "zamanında o kadar yemeseydin." derim kendime. öneriler için şimdiden teşekkürler.

 
bacaklarının birbirine sürtmemesi lazım. git 5 liraya kısa penye tayt en kötü.


  • manuel mandalina  (07.08.17 00:22:57) 
iç çamaşırı nedir?

kısa paça boxer deneyin.
  • ocanal  (07.08.17 00:27:53) 
Boxer toplanır pişik yapar yine penyede olsa bi tayt edinin


  • hernezıkkımsa  (07.08.17 00:40:57) 
basketbol sortuyla uzun sure kosulmaz, kosarsan pisik olman kacinilmaz
kendinden taytli kosu sortlari var nike'in ben onlari kullaniyorum ve icine ic camasiri giymiyorum.
ama buna ragmen gecen gun 10k kosumda hafif bir pisik oldu.
bunun icin de bepanthene in bebekler icin pisik kremi var onu kullaniyorum inanilmaz bir sey.
kosu oncesi gogus uclarina da suruyorum, o da surtunmeden dolayi yasanan kanamayi onluyor.
  • rentts  (07.08.17 00:45:33) 
Sudocrem


  • mkrk  (07.08.17 00:45:34) 
Sudokrem+1
Bir arkadaşım da pudralı koltukaltı roll onu sürüyordu bacak içlerine.

  • physcos physcos  (07.08.17 02:16:42) 
Pisik kremi yada pudra surucen sürekli.


  • rickon stark  (07.08.17 15:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.